Multitalent Kethi Uibomägi innustab unistajaid: olen elav näide, et elus on kõik võimalik

Elu24
Copy
Kethi Uibomägi
Kethi Uibomägi Foto: Konstantin Sednev

Sellel nädalal selgus, et laulja ja telenägu Kethi Uibomägi alustab 6. septembrist TV3 õhtuse uudistesaate juhina. Naine avaldas Instagramis, et mõistis 30-aastaselt, et vajab ellu uut algust ning põnevaid väljakutseid.

Uibomägi tunnistas, et lapsena kasutas ta uinumiseks unistamise tehnikat. «Kujutasin end ette suurtel lavadel, mikrofoniga, õnnelikuna, laulmas ja meelt lahutamas. Mingil hetkel taipasin, et kõigest sellest on saanud minu elu,» avaldas ta sotsiaalmeedias.

«Kolmekümneselt taipasin, et soovin ja vajan ellu uut algust ja uusi väljakutseid. Selleks vajasin arenemist ja kasvamist, sest elu pakub uue suuna siis, kui oled inimesena selleks küps,» jätkas ta ning lisas, et viimased paar aastat on olnud tema jaoks täis muutuseid.

«Ma olen siiralt tänulik, et uus töökoht ja roll televisioonis on täna realiseerumas, sest tunnen, et olen selleks valmis. Keegi ei ütle, et mu telesaated ja otse eetris olemine saab kerge olema, kindlasti mitte, aga see paneb mu vere vemmeldama ja igatsema. Igatsema töö tegemist!»

Uibomägi tänas kõiki, kes teda sel teekonnal aidanud on, ning tõdes, et tal on väga hea meel elus selles punktis olla.

«Uskuge mind, ma olen elav näide sellest, et elus on kõik võimalik ja kui mina suudan, suudad sina ka,» ütles ta lõpetuseks.

Kethi Uibomägi ja Marek Lindmaa
Kethi Uibomägi ja Marek Lindmaa Foto: Pressimaterjal

Reedel teatas TV3, et uuest hooajast tervitavad igal argiõhtul «Seitsmestes» vaatajaid Kethi Uibomägi ja Marek Lindmaa.

TV3 loovjuhi Urmas Eero Liivi kinnitusel toob nende omavaheline mõnus sünergia Eesti telemaastikule uue särava telepaari. «Nad on noored ja värsked ning nende tegemisi on kindlasti meeldiv ja põnev jälgida. Lisaks saatejuhtimisele on Kethi ja Marek ka uudistemagasini «Seitsmesed» tegevtoimetajad, mis tähendab seda, et saade saab olema nende tegu ja nägu,» selgitas Liiv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles