FOTOD ⟩ Segadus Kloogarannal: muinastulede öö kontserdile voorinud rahvas jäi pika ninaga (2)

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy

Laupäeva õhtul pidid Lääne-Harju vallas Kloogarannal muinastulede öö kontserdil esinema Liis Lemsalu ja Reket. Kahjuks said kümned, kui mitte sajad huvilised ürituse ärajäämisest teada alles kohapeal. Kes on tekkinud segaduses süüdi?

Suve hakul kuulutati välja Kloogaranna traditsiooniline muinastulede öö kontsert, kus pidid seekord esinema Liis Lemsalu ja Reket. Kuigi ürituse ärajäämisest on juba mõnda aega teatud, tabas see paljusid huvilisi siiski üllatusena.

«Tulime elukaaslasega kohale, kohal on sadu inimesi, parkla on rahvast täis,» kirjeldas olukorda Kloogarannal Elu24ga rääkinud naine. «Inimesed on piknikutekkidega ja peredega kohal. Kõik vaatavad segaduses nägudega ringi, otsivad lava,» lisas ta.

Naise sõnul oli vaatepilt nukker, kuna Kloogaranna pidu pidavat olema üks muinastulede öö suuremaid kontserte. Huvilisi oli Facebookis tuhandeid. «Kui me lahkusime, siis autosid veel vooris sinna. Äkki on inimesi, kes plaanisid tulla alles Lemsalu esinemise või lõkke süütamise ajaks,» pakkus pettunud külastaja.

Loe, kuidas selgitab juhtunut valla esindaja ning üritusel esinema pidanud räppar Reket!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles