KÕRV PEALE Staarisaates käinud lauljatar avaldas uue loo

MUSA portaal
Copy
Hele-Mai Mängel
Hele-Mai Mängel Foto: Sander Saard

Staarisaates kümnenda koha saanud Hele-Mai Mängel andis kollektiiviga Charlie 28. augustil kollektiivi Charlie alt välja uue särtsaka singli «Dance Again».

Elektroonilise popmuusika duo Charlie moodustavad laulja Hele-Mai Mängel ja produtsent Ross Linnamägi. Koosseis alustas tegevust 2017. aastal, kui võideti konkurss «Elu võimalus» ja avanes võimalus astuda üles Eesti Laulu vaheesinejana. Konkursi võidulugu ja nende esimene singel oli «Rose Parade», mille leiab värskendatud kujul ka uuelt lühilabumilt.

Duo Charlie
Duo Charlie Foto: Sander Saard

Uuel laulul «Dance again» on pikk ajalugu - nimelt kirjutati see laul juba 2014. aastal. Hele-Mai ja Eesti Laulu 2019. aasta poolfinalist Johanna Eendra musitseerisid tollel ajal koos ning «Dance Again» oli üks esimesi laule, mis nad kahekesi kirjutasid. Kahjuks jäi lugu pikaks ajaks sahtlisse, kuid on nüüd valmis kõigile kuulamiseks ja nautimiseks. Ka Johannal on hea meel, et lugu lõpuks valmis on: «liiga tihti jäävad head laulud sahtlisse, eriti need, mis juba seitse aastat tagasi on kirjutatud. Mul on nii hea meel, et «Dance Again» lõpuks ilmavalgust näeb. Mulle väga meeldib, milliseks Hele-Mai ja Ross selle laulu teinud on,» sõnas Johanna

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles