Alar Karis «Balti keti» meeleavaldusest: kuskil on hariduses mingid lüngad (33)

Elu24
Copy
Alar Karis  «Esimeses stuudios»
Alar Karis «Esimeses stuudios» Foto: ERR

Reedel käis «Esimeses stuudios» külas presidendikandidaat Alar Karis, kes muu hulgas nentis, et eelmise nädala protestiüritus Balti keti aastapäeval tähendab, et kuskil on midagi tegemata jäänud ja hariduses on teatud lüngad.

Saatejuht Andres Kuusk uuris ja puuris, mis on Karise seisukohad päevapoliitilistes küsimustes, ning küsis muu hulgas, kas presidendikandidaat on vaktsineeritud. Karis vastas jaatavalt. «Saba ja sarved ei hakanud kasvama?» uuris Kuusk. «Esimene kord oli küll palavik natuke, aga saba ja sarved ei hakanud kasvama. Need on 19. ja 18. sajandi hirmud,» viitas Karis sellele, kuidas 18. sajandi lõpus tehti esimene vaktsiin just veiserõugetest kogutud ollusega. «Vacca ju teatavasti tähendab veist. Sealt tulid hirmud, et tulevad tõesti sabad ja veise nägu.»

«Arusaadavalt iga vaktsiin on ju mingi mõjuga. Ta ei ole süütu. Aga ta on kindlasti parem variant, kui põdeda haigus läbi,» nendib Karis. «Meil ongi täna olemas nii-öelda kontrollgrupp, kes ennast ei vaktsineeri, ja ma arvan, et teadlastel on väga hea tööpõld vaadata, et kuidas see haigus töötab nende puhul, kes vaktsineeritud on, ja nende puhul, kes ei ole.»

Kommentaarid (33)
Copy
Tagasi üles