Laagri elanikke hirmutab juba aastaid hulkuv koer, varjupaik ja vald laiutavad käsi (1)

Kristiina Reimand
, Reporter/toimetaja
Copy
Laagris hulkuv koer.
Laagris hulkuv koer. Foto: Andres Laisk/Kuvatõmmised Facebookist

Juba aastaid hirmutab Laagri elanikke hulkuv koer, kes on pidevalt kohalike sotsiaalmeedia gruppides jututeemaks. «Sama koer ründas meid tund tagasi Kuuse ja Redise nurgal. Pääsesime suht kergelt,» jagas üks elanik oma kogemust. Kohalikud on nördinud, sest tundub, et olukorrast polegi väljapääsu. 

Mitu aastat on Saue vallas Laagri alevikus hulkunud ringi koer. Mitte küll iga päev, kuid kohalike sõnul mitu korda nädalas. Hulkuv koer on puruks rebinud ühe naise jope ja hirmutanud nii täiskasvanuid kui ka väikeseid lapsi. Olukord on justkui nõiaring, sest isegi siis, kui koer õnnestub varjupaika saada, on paari päeva pärast platsis omanik, kes ta siis tagasi koju viib, ning kõik jätkub.

Kohalikke koondavas Facebooki grupis on suur heleda karvaga koer pidev jututeema. «Sama koer ründas meid tund tagasi Kuuse ja Redise nurgal. Pääsesime suht kergelt,» jagas üks elanik oma hiljutist kogemust.

Loe artiklist, kuidas reageeris küsimusele koera kohta Sinirebase varjupaik ja milliseks peab vallavanem kohaliku omavalitsuse kohustusi seoses hulkuva koeraga. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles