Galerii: värvikas tenniseüritus - GSMvalve Open 2012

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jaanuari viimasel nädalavahetusel peeti Tere Tennisekeskuses suurejooneline tennise paarismänguturniir GSMvalve Open 2012, kus lisaks harrastajatele osalesid ka praegused ja endised tegevmängijad.

Võisteldi kolmes tugevusgrupis - kokku saadi 87 paari ehk 174 tennisisti. See on pigem meelelahutusliku laadiga tenniseürituse jaoks igati soliidne number!

Osales mitmeid tuntuid tegelasi erinevatest valdkondadest. Teiste seas viibutasid reketitega ärimehed Priit Põldoja, Linnar Viik, Raivo Aavisto, Jaanus Otsa, Hans Alter, Arno Mägi, Marko Kalle, Lembit Russow, Toivo Promm, Tõnis Segerkrantz, Tauri Sumberg, August Kull, tennisespets Margus Uba, olümpialane Ago Markvardt, endised tippmängijad Alti Vahkal, Ivar Troost, Oskar Saarne, Eesti paremikku kuuluv Jaan Kononov jpt.

Erinevates tugevusgruppides tulid esikohale: Christopher-Robin Klettenberg-Säm Ulp, Tõnu Uustalu-Tarmo Uustalu ja Marina Hundt-Harly Mägi.

 

16 tugevama hulka pääsenud Kerttu Olmann-Mõisa tegemistele elas kaasa ka suurärimehest abikaasa Jüri Mõis

Turniirijärgne afterparty ja autasustamistseremoonia peeti restoran-brasseries „Number 9“. Tähelepanu pälvisid võistluste parimad, toetajad ja korraldajad.

GSMvalve juht Hans Alter tänas oma sõnavõtus kõiki osalejaid ja kinnitas taaskord, et samanimeline turniir toimub ka järgmine aasta.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles