The Facesi taasühinemine jääb siiski ära?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Faces aastal 1971: Ronnie Wood, Rod Stewart, Ian McLagan, Ronnie Lane, Kenney Jones
The Faces aastal 1971: Ronnie Wood, Rod Stewart, Ian McLagan, Ronnie Lane, Kenney Jones Foto: WENN.com

Seitsmekümnendate rokkbändi The Faces fännid peavad taasühinemistuuri veel mõnda aega ootama, kuna bändi solist Rod Stewart kinnitas, et väited taasühinemisest ei vasta tõele.

Kitarrist Ronnie Wood ütles teadaolevalt ajakirjale Rolling Stone, et ta veetis Stewartiga jõuluaja koos, et töötada uue materjali kallal ja teha plaane 2009. aastal toimuvaks turneeks, mil ansambliga liitub Red Hot Chili Peppersi basskitarrist Flea, kes asendab varalahkunud Ronnie Laine´i, vahendab WENN.

Kuid Stewarti pressiesindaja lükkas väited ümber, öeldes et The Facesi taasühinemiseks sel aastal küll mingeid plaane tehtud ei ole.

Segadusele annab hoogu juurde ka Flea pressiesindaja, kelle väitel ei tea bassist võimalikust eelseisvast tuurist mitte midagi.

Kuuldused suurest taasühinemisest said alguse möödunud aastal pärast seda, kui Stewart, Wood,

Ian McLagan ja Kenney Jones väidetavalt koos proovi tegid, kuid ajalehes New York Post avaldatud väidete kohaselt ei saanud endised bändikaaslased omavahel kuigi hästi läbi.

Wood ütles siiski ajakirjale Rolling Stone antud intervjuus: «Me peame lihtsalt ära otsustama, millal ja kus me tuuri alustame, suruma maha oma egod ja tegema, mis võimalik. Asi on lihtsalt kõigi inimeste graafikute ühendamises.»

Novembrikuus avalikustas tollal ideest üsna õhinas olnud Stewart, et ansambel läheb 2009. aastal tuurile, teatades: «Tuur saab toimuma järgmisel suvel ja ma ootan seda väga. See saab olema suurepärane.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles