Politsei kuulutas Marilyn Kerro eksmehe tagaotsitavaks

Elu24
Copy
Tagaotsitav Mark Alexander Hansen
Tagaotsitav Mark Alexander Hansen Foto: politsei.ee

Eesti politsei kuulutas kolmapäeval tagaotsitavaks 33-aastase Mark Alexander Hanseni, kelle nimi on varem meediast läbi käinud seoses staarnõid Marilyn Kerroga.

Norrast pärit Hansen märgiti politsei- ja piirivalveameti kodulehel tagaotsitavaks sel kolmapäeval. «Politsei on kuulutanud inimese tagaotsitavaks, sest ta pole täitnud kohtuotsusest tulenevaid tingimusi,» sõnab PPA pressiesindaja Liis Krigul Elu24-le.

Riigi Teatajast selgub, et Hansenile mõisteti tänavu märtsis Viru maakohtus neli aastat ja neli kuud vangistust. Kohesele täitmisele pöörati sellest siiski ainult neli kuud, vangistuse alguseks loeti 24. jaanuarit. Seega pidi Hansen trellide tagant vabanema tänavu mais.

Katseajaks määrati norrakale neli ja pool aastat. Selle jooksul on ta kohustatud elama kohtu määratud elukohas, ilmuma kriminaalhooldaja määratud ajavahemike järel kriminaalhooldusosakonda, alluma kriminaalhooldaja kontrollile oma elukohas ja esitama talle andmeid oma kohustuste täitmise ja elatusvahendite kohta ning saama kriminaalhooldajalt loa elukohast lahkumiseks Eesti piires kauemaks kui 15 päevaks, elu-, töö- või õppimiskoha vahetamiseks ja Eestist lahkumiseks. Kuna Hansen on tagaotsitav, võib arvata, et neist tingimustest ta kinni pole pidanud.

Kohus mõistis Hanseni süüdi väljapressimises, korduvas kehalises väärkohtlemises, ähvardamises, varguses, vägivaldses sissetungis ja lahkumisnõude täitmata jätmises ning võõra asja omavolilises kasutamises.

Kui sul on infot tagaotsitava inimese kohta, siis anna sellest teada:

  • hädaabinumbril 112
  • PPA infotelefonil 612 3000 (E–R 9.00–17.00)
  • meiliaadressil ppa@politsei.ee

Elu24-le teadaolevalt on Kerro ja Hanseni suhe lõppenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles