Tallinna tüdruk Sajjal on jaganud 16-aastasest peale ühismeedias häbematult paljastavaid kaadreid. Möödunud kuul tähistas ta 18. sünnipäeva ning registreeris end aega kaotamata OnlyFansi. Alaealisena kogutud välismaine fänkond tõi tüdrukule esimese päevaga sisse üle 16 000 euro, kuid noortenõustaja arvates pole raha seda väärt.

Sajjali esimesed paljastavad pildid pärinevad tema 16. sünnipäevast ja rippusid veel mõne aja eest Instagramis üleval. Nüüd on Instagram pannud kinni tüdruku põhilise konto, millel oli pea 120 000 jälgijat, kuna pidas selle sisu liialt seksuaalseks. Sama saatus on tabanud tema TikToki ja Instagrami kontosid korduvalt, juba enne 18. sünnipäeva.

Seetõttu on Sajjalil järel vaid nii-öelda tagavarakontod, millel on postitusi ja jälgijaid vähem: Instagramis 20 000, TikTokis 57 000. Tüdruku populaarseimat TikToki videot on vaadatud 2,9 miljonit korda ja sealgi esineb toona 17-aastane Sajjal napis riides. «Ta ütles, et ta lemmikvärv on roosa, nii et ajasin ta jaoks jalad laiali,» on tüdruk video peale inglise keeles kirjutanud.

Kuigi neiu suhtleb sotsiaalmeedias peamiselt inglise keeles ja võlub eksootilise välimusega, on ta käinud eestikeelses koolis ja räägib ilusti eesti keelt.

Neiu järjest julgemaid pilte ja poose on saatnud aastate jooksul nii eesti- kui välismaiste fännide, valdavalt ikka meeste, tähelepanu. «Kas sa postitad Pornhubi, kui oled 18 täis?» uuritakse ühe pildi all. «Ma loodan, et sulle antakse peagi laksu ja tõmmatakse juustest,» jagab prantslasest aednik Sajjali juulikuise pildi juures oma fantaasiaid. Lootust tüdrukut OnlyFansis või Pornhubis näha väljendatakse pea iga postituse all, olenemata neiu vanusest.

Tänavu aprillis kuulutas Sajjal Instagrami-loos, et on valmis ühel tingimusel kohe OnlyFansi konto tegema.

Kommentaarid
Copy