Perearst Karmen Joller: «Balti keti» läbikukkumine näitab, et Eesti inimesed on targad (3)

Heidi Ruul
, Reporter-toimetaja
Copy
Perearst Karmen Jolleri sõnul kukkus esmaspäevane meeleavaldus läbi, sest eestlased on targad ning hoolivad.
Perearst Karmen Jolleri sõnul kukkus esmaspäevane meeleavaldus läbi, sest eestlased on targad ning hoolivad. Foto: Eve Naaber/ Konstantin Sednev

Esmaspäeval toimus üle Eesti koroonapiirangute vastane meeleavaldus, millele pandi nimeks «Balti kett 2021». Ürituse kohta võttis sotsiaalmeedias sõna ka Eesti Perearstide Liidu liige Karmen Joller.

Karmen Joller meenutas Facebooki postituses, et oli 32 aastat tagasi Balti ketis kusagil Türi kandis. «Me läksime sinna LAZ-bussiga Rakvere turuplatsilt – buss oli mingi kolhoosi buss ja neid busse oli palju. Teel võeti veel inimesi peale – mõned olid jala teele asunud, lootuses, et küll küüti saavad. Saidki. Mu noorem õde istus mu klassiõe Sigridi süles, sest ruumi polnud. Mina seisin. Kogu tee lauldi isamaalisi laule. Meie perel oli kaasas Eesti lipp, mille varrele isa oli treinud uhke otsa – mäletan, et isa treis sarnaseid paljudele tuttavatele.»

Teed olid perearsti sõnul autodest-bussidest ja ka inimestest umbes. «Ma polnud kunagi varem oma elus selliseid ummikuid näinud. Inimesi oli nii palju, et kohati oli inimkett kolmerealine. Kogu ketis oli ju umbes miljon inimest, neist 200 000 Eestis,» nentis ta.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles