NUMEROLOOGIA ⟩ Mallu Mariann Treimann: kuidas võib nime muutmine mõjutada saatust?

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Mallu Mariann Treimann
Mallu Mariann Treimann Foto: Madis Veltman / Postimees

Kas oled mõelnud, miks mõned inimesed pärast nime muutmist muutuvad ning tunduvad justkui teistmoodi isiksusena? Numeroloogia seletab seda läbi numbrite ja nimevibratsiooni, mida loovad nimes olevad tähed. Mida näitab Malluka uus nimi?

Eile teatas blogija Mallukas, et on viinud läbi ametlikult muutuse oma nimes, nii et nüüd on tema nimeks Mallu Mariann Treimann. See on tema kolmas ametlik nimi - neiupõlvenimi oli tal Mariann Kaasik ning 2015. aasta juunis abielludes sai temast Mariann Treimann.

Numeroloogias omab inimese nimi suurt tähtsust - kuna igale tähele vastab kindla numbri vibratsioon, arvutatakse nimest kokku ka nimenumber, samamoodi nagu sünnikuupäevast elutee number. Nimenumbrit kutsustakse ka saatusenumbriks. See viitab inimese sisemisele isikupärale ning suunab ja toetab teda oma elueesmärgi täitmisel. See näitab ka, milline on inimese sisemine seisund ja häälestus. Kui elutee number näitab, millisel teel inimene käib, siis nimenumber näitab, kuidas, millise tundega ja milliste sisemiste kutsete najal ta seda teeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles