Kontserdist keeldunud muusik Sandra Nurmsalu: kui teie üritusel absurdi tehakse, ma ei tule! (35)

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Sandra Nurmsalu
Sandra Nurmsalu Foto: Kairit Leibold/ERR

Endine Eesti eurolaulik Sandra Nurmsalu keeldus kontserti andmast, kuna tema arvates ei takista valitsuse kehtestatud piirangud koroonaviiruse levikut.

Muusik Sandra Nurmsalu kirjutas Facebooki üpriski konkreetse postituse, kus palub kontserdikorraldajatel tema poole mitte pöörduda, kui esinemispaigas tuleb sisenemiseks esitada immuniseerimispass või teha kiirtest.

Postitusse lisas ta kuvatõmmise meilist, mille saatis ühele korraldajale, kes tõenäoliselt andis muusikule teada uutest piirangutest. Nurmsalu kirjutas korraldajale küll väga viisaka kirja, öeldes esinemisvõimalusest ära, kuid Facebooki postituses oli ta siiski pigem teravmeelne.

«Teistelegi edaspidiseks – palun ärge vaevuge mulle rohkem muusikasooviga kirjutama, kui teie üritusel absurdi tehakse. Ma ei tule,» kirjutas muusik selgesõnaliselt.

Tema sõnul on alusetu diskrimineerimine ainus, mida kehtivad reeglid tekitavad, ning need ei piira nakkuse levikut, vaid süstimata inimesi. «Ma mõtlen immuunpuudulikkusega ja nõrgema immuunsusega inimeste peale. Kas mina sellises terviseseisundis tunneksin end turvaliselt, kui minu juurde tuleb vaktsineeritud inimene, teades, et ta võib olla samamoodi nakkuskandja, sh gripp?» kirjutas Nurmsalu.

Kommentaarid (35)
Copy
Tagasi üles