Äripartner astus kassidraamast hoolimata Justini selja taha: ei soovi kliente, kes õhutavad viha (1)

Elu24
Copy
Justin McNairn abikaasa Triinu Liisiga
Justin McNairn abikaasa Triinu Liisiga Foto: Instagrami kuvatõmmis

Justini ja Triinu Liisi kassisaaga on suunamudijatele tasku pihta löönud, sest kaotati mitu koostööpartnerit. Üks ettevõte on aga hoopis vastupidise suuna valinud.

Balti jaamas tegutsev El Chapo Food otsustas, et ei lõpeta koostööd, mille käigus Justin McNairn pidanuks ettevõtet oma 50 000 instafännile promoma. Vastupidi – seda nõudvatele klientidele anti karm vastus.

Ettevõte tõi välja neile saadetud kirja, kus öeldi, et kui Justinit reklaamnäona kasutatakse, ei külasta kirjutaja enam El Chapot ning soovitab ka sõpradel seda mitte teha. «Kas selliste kirjade saatmine on normaalne?» päris ettevõte Instagramis.

«Ettevõttena ei puutu see asi üldse meisse ja oleks tore, kui selliseid kirju rohkem ei tuleks,» avaldati postituses. «Ausalt, me ei soovigi kliente, kes õhutavad viha. Miks me peaksime võõrastele üldse aru andma?» lajatas El Chapo lisaks.

Cancelled

Seda jagas näitleja ning juutuuber Märt Koik, kes tegi McNairnide kurikuulsast kassiloost videot. «El Chapo Food võib p***e minna,» ei hoidnud Koik end tagasi.

Justin ja Triinu Liis on kaotanud mitmed partnerlused, mille käigus nad ettevõtete reklaamimisega raha teenisid. Kohe pärast loo avalikuks tegemist lõpetasid nendega koostöö isepruunistavate toodete turustaja Thetanco_est, vegankohvik Siin ja ettevõte Pandy.

See kõik on tulemuseks skandaalile, kus Justin andis Triinu Liisi kassid Sinirebase hoiupaika. Samas valetati väidetavalt, et kassid leiti tänavalt, seega ei pidanud paar loovutustasu maksma. Nüüd nõuab Viimsi vald raha aga paarilt välja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles