Lahkus Rolling Stonesi legendaarne trummar Charlie Watts (2)

Kert Avasalu
Copy
Rolling Stonesi trummar Charlie Watts
Rolling Stonesi trummar Charlie Watts Foto: AXEL SCHMIDT/AFP

Südameprobleemidega kimpus olnud trummar pidi eemale jääma sügisel algavast tuurist, kuid läbis äsja edukalt südameoperatsiooni, vahendab Sun.

Teisipäeval suri rokimaailma ühe olulisima bändi Rolling Stonesi trummar Charlie Watts. Sellest andis teada muusiku esindaja.

«Teatame ülima kurbusega armastatud Charlie Wattsi surmast,» avaldas esindaja. «Ta lahkus täna rahulikult Londonis haiglas, ümbritsetuna oma perest.» Legendaarne muusik oli 80-aastane.

«Charlie oli hoitud abikaasa, isa ja vanaisa, samuti Rolling Stonesi liikmena üks oma põlvkonna suurimatest trummaritest,» lisas esindaja. Muu seas palutakse perele raskel ajal rahu.

Charlie Watts (paremal)
Charlie Watts (paremal) Foto: MPIIS/Capital Pictures / Scanpix

Südameprobleemid 

Watts läbis hiljuti südamevea avastamise järel «eduka protseduuri». Seetõttu määrasid arstid mehele ka nädalaid taastumiseks. «Nüüd viimaks on mul rütm veidi paigast ära olnud,» naljatas ta ise südameveast rääkides.

Selle tõttu jäi trummar kõrvale bändi uuest tuurist «No Filter», mis algab järgmisel kuul. Wattsi sõnul ei tahtnud ta, et tuuri tema pärast veelgi edasi lükataks ning fännid ootama peaks.

Vanameistrite tuurile said osaks juba mitmed takistused COVIDi-piirangute tõttu. Tuur tähistab ka bändi 60. aastapäeva ning oodata on esimest albumit 17 aasta järel.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles