Seekord tutvume Inimese Disaini «ülemise korruse» profiilidega, mis kirjeldavad eluteid, kus inimeste ülesanne täitub teiste inimeste kaudu. Profiil annab Sulle täpsema mõistmise kavast, mille järgi su elu avaneb - uuri ja tunneta, kus asud Sina oma teel. 

Eelmine nädal juhatasin sisse Inimese Disaini profiilid, mis avavad suures plaanis kava, mille järgi me oma elu elame. Kokku on 12 erinevat profiili, millest esimest kuute tutvustasin juba eelmises artiklis ja täna vaatame läbi ülejäänud kuus profiili. Kui eelmine kord vaatasime «alumise korruse» profiile, siis seekord võtame ette «ülemise korruse» profiilid.

«Ülemise korruse» profiilid algavad numbritega 4, 5 ja 6 ning need kirjeldavad eluteed, kus inimene on tihedamalt seotud teiste inimestega ja vajab teisi oma eesmärkide saavutamiseks. «Alumise korruse» profiilid täidavad oma ülesande läbi oma isiksuse, annete ja võimete arendamise ja tundmaõppimise, «ülemise korruse» profiilid täidavad oma ülesande teisi aidates, neile lahendusi pakkudes ning neile eeskujuks olles. 

Profiili numbrid Inimese Disaini süsteemis tulenevad Päikese astroloogilisest asetusest, mis on viidud vastavusse ka Hiina I Chingi süsteemiga - sellest maagilisest süsteemist saad lugeda lähemalt siit

Oma profiili leiad Inimese Disaini kaardist siit.

Profiili numbrid saadakse isiksuse (1. number) ja disaini (2. number) Päikese asetusest.

Shutterstock

4/6 Oportunist-Eeskuju

Kuigi selle profiili numbrid kuuluvad juba nn ülemise korruse hulka, on see profiil viimane, kes elab oma elu läbi isikliku (oma isiksusele keskendunud) kava. Profiilid 1/3, 1/4, 2/4, 2/5, 3/5, 3/6 ja 4/6 kannavad selles mõttes isiklikku eesmärki, et nende eesmärgi teostamine ei eelda teiste inimeste kohalolu. Nende eesmärk teostub loomulikul teel iseenesest, kui nad teevad «oma asja». Selle «oma asja» leiavad nad aga siis, kui elavad elu vastavalt oma Strateegiale ja Autoriteedile, mitte ei mõtle seda välja oma peaga.

Kommentaarid
Copy