Marveli ja Batmani filmide noore staari pubiõhtu lõppes haiglas

Spekter
Copy
Barry Keoghan filmis «Mammal» (2016)
Barry Keoghan filmis «Mammal» (2016) Foto: Filmikaader

Peatselt Eesti kinodesse jõudvates filmides «Igavesed» ja «Roheline rüütel» ning varsti ka Matt Reevesi «Batmanis» üles astuv 28-aastane iiri näitleja Barry Keoghan sattus kodumaal vägivaldse rünnaku ohvriks.

Iiri kohalik väljaanne Sunday World avalikustas, et näitlejale tungiti möödunud laupäeva õhtul Galway linna hotelli ees kallale. Mees sai kuuldavasti lõikevigastusi näopiirkonda ning ta toimetati haiglasse.

Lehe andmetel oli ka Christopher Nolani filmist «Dunkirk» ja Yorgos Lanthimose «Püha hirve tapmisest» tuntud näitleja samal õhtul lustinud kohalikus pubis ning veetnud muuhulgas aega ühe kohaliku juuksuriga, kellega koos tehti fännipilte. Linnas viibis ta isiklikes asjus ning olevat saabunud kohtuma sõpradega.

Keoghan kellelegi süüdistust esitanud ei ole ning ründajat ei ole vahistatud. Küll aga kirjutab kohalik leht, et umbes samal ajal kutsuti kiirabi linnas veel ühele 20ndates noormehele, et detaile selle kohta ei teata.

Olukorra teeb mõnevõrra irooniliseks asjaolu, et Keoghan on hetkel Guinnessi õlle reklaamkampaania nägu, mis kutsub kõiki üles pandeemiasse tõsiselt suhtuma ning vastutustundlikult käituma, et pubid ikka lahti püsiksid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles