TREILER ⟩ Vaata esimesi kaadreid Marveli «Igavestest», mis võib edasi lükkuda

Spekter
Copy
Angelina Jolie Marveli filmis «Eternals»
Angelina Jolie Marveli filmis «Eternals» Foto: Filmikaader

Mõne päeva eest sai avalikuks pikalt oodatud Marveli «Igaveste» (Eternals) treiler, mille võtmerollis astub üles Angelina Jolie. Film peaks kinodesse jõudma 5. novembril, ent täna tuli uudis, et ees võib oodata uus edasilükkamine.

 

«Igaveste» tegevus leiab aset Marveli kinouniversumis, ajateljel «Tasujad: Lõppmäng» (2019) järel. Maa peal salaja tuhandeid aastaid elanud Igavesi – iidseid tulnukaid – tabab ootamatu tragöödia, mis sunnib neid silmitsi seisma inimkonna igipõliste vaenlastega. 

Tänavu Oscaritel heldelt pärjatud Chloe Zhao («Nomaadimaa») lavastatud filmis astuvad üles Angelina Jolie, Salma Hayek, Gemma Chan, Kit Harington, Kumail Nanjiani, Richard Madden jt.

Vaata filmi treilerit:

Seoses pandeemiaga on filmistuudiod aga taas ettevaatlikuks muutunud, kuna kassatulud pole need, mis nad kunagi olid. Nii vahendab ScreenRant filmitööstuse siseallikate sahinaid, et «Igaveste» esilinastus võidakse edasi lükata, kui Marveli filmide komplekti (nn Phase Four) kuuluval ja 3. septembril kinolinale jõudval «Shang-Chi ja Kümne Rõnga legendil» hästi ei lähe. See tekitaks nördimapaneva doominoefekti ka teiste komplekti filmide väljatulekul, eriti 2022. aasta filmide «Doctor Strange in the Multiverse of Madness», «Thor: Love and Thunder», «Black Panther: Wakanda Forever» ja «The Marvels» seas. Oletatakse, et Disney võib filmi ka voogedastusse suunata ja maksta filmi staaridele saamata kassatulu protsendi eest peale. 

Täna tuli sarnane uudis ka teiselt filmistuudiolt: Sony on edasi lükkamas «Venomi» järge, mis pidi välja tulemas oktoobris, 2022. aasta jaanuari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles