Vaatame üle kolm viimast elutee numbrit, mida ühendab võime luua mateeriat, tugevaid struktuure ja vundamenti, mis toetab ja kergendab inimeste elu. Need eluteed loovad läbi oma katsumuste stabiilsust ning mõistavad reaalse maailma seadusi sügavuti. 

Numeroloogias on elutee number üks kõige olulisem isiklik number, mis näitab otseselt, millist teed me siin elus käime. See ei näita meie sügavamat olemust ja hinge (seda näitab saatusenumber, mis arvutatakse inimese täisnimest). Ent see näitab, läbi milliste tegevuste ja otsuste me enamasti oma elu elame ning milliseid omadusi siin elus ka peamiselt arendame. See on meie häälestatus elule. Elutee number on oluline oma töö valikus ja elustiili kujunemisel. Kui elame vastavuses oma elutee numbriga, läheb kõik hästi - peame selle numbri vajadusi ja nõudmisi arvestama.

Elutee number arvutatakse sünnikuupäevast, võttes sellest ristsumma. Võtame näiteks 30.03.1988: 3+0+0+3+1+9+8+8 = 32, seejärel 3+2 = 5. Sellel kuupäeval sündinud inimese elutee number on 5. Kui kuupäevast saadud kahekohaline arv on 11, 22, 33 või 44, jäätakse see kahekohalisele kujule ning seda käsitletakse kui meisterarvu.

Kommentaarid
Copy