Roberto Rodriguez juba sel reedel klubis Partei

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto Rodriguez juba sel reedel klubis Partei
Roberto Rodriguez juba sel reedel klubis Partei Foto: promo

Juba sel reedel astub Tallinnas, ööklubis Partei ürituse Tech & Body raames üles hetke üks nõutumaid deep-house artiste ja dj´sid Roberto Rodriguez.

Tantsumuusika juhtivate plaadifirmade Compost, Freerange, 20:20 Vision all muusikat välja andes saavutas ta dj-de ja muusikakriitikute lugupidamise, see sillutas tee tantsumuusika absoluutsesse tippu.

Roberto muusikat mängivad tantsumuusika raskekaallased Deep Dish, Underground Resistance, Ame, Laurent Garnier, Timo Maas ja teised tuntud nimed.

Temast on saanud nõutud remiksija, kes miksinud selliseid tuntud artiste nagu Tiger Stripes, The Timewriter, Yoko Ono, Crazy P.

Lisaks deep house’ile viljeleb Roberto edukalt erinevate artistinimede all teisigi stiile - tech house, nu disco ning detroit techno. Lisaks Robertole astuvad üles ka kohalikud house muusika eestvedajad - Dave Storm, Ecstatic, Mad.Is.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles