Khloe Kardashiani ajas uue koostööga fännidel harja punaseks: kas see on nali?

Elu24
Copy
Khloe Kardashian.
Khloe Kardashian. Foto: Dennis Van Tine/Scanpix

Tõsielustaar ja ettevõtja Khloe Kardashian lõi käed Hiina kiirmoefirmaga SHEIN. Fännid kritiseerisid Khloe valikut, kuna tegu olevat ühe kõige ebaeetilisema moeketiga. 

SHEIN valib noorte disainerite seast välja ühe, kelle kollektsioon nende e-poodi müüki paistakse. Khloe Kardashian on üks viiest žüriiliikmest, kes võitja välja valib. Uudise tegi naine teatavaks oma Instagramis. 

Khloe fännid laitsid maha naise valiku teha SHEIN-iga koostööd, kuna firmal on ebaeetilised tavad. «Kas te teete nalja? Kõik peale seda, kui SHEIN disainerite loomingut järgi teeb,» kirjutas üks. «Shein on üks halvimaid kiirmoefirmasid. Kõik peaksid vaatama: dokumentaalfilmi «The True Cost». See teeb sama välja, kui ta toetaks orjapidamist. Raha eest vist mida iganes,» lisas teine. 

Fänne valdas suur segadus. «Mida? Miks sa nendega koostööd teed?» uurisid nad. «SHEIN ebaeetiline trendika kiirmoe ettevõte. Nende toodang kahjustab keskkonda, tekitab jäätmeid ja nende tarneahelas puudub igasugune läbipaistvus, kuid paistab, et Khloe vajab seda raha, et oma häärberit renoveerida,» kirjutas keegi. 

Vaata ka postitust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles