TUTIKAS PEREPILT ⟩ Rainer Vakra paarinädalane pisipoeg sai toreda nime!

Elu24
Copy
Riigikogu liige Rainer Vakra ja Marilin Look
Riigikogu liige Rainer Vakra ja Marilin Look Foto: Madis Sinivee

Paari nädala eest taas isaks saanud poliitik Rainer Vakra annab ühismeedias teada, et uus ilmakodanik sai endale toreda nime.

«Tere tulemast, Kustav Vakra,» kirjutab mees sotsiaalmeediasse tehtud postituses. «Minu vanavanaisa nimi oli Gustav Wacker, kelle perenimi eestistati hiljem Vakraks.»

«Tema auks eestistasin nüüd ka Gustavi nime ära ja panime oma kolmandale pojale nimeks Kustav. Nimepäeva saab ta tähistada juba õige pea – 28. augustil. Statistikaameti lehelt selgus, et 2021. aasta 1. jaanuari seisuga oli eesnimi Kustav Eestis 49 mehel. Ehk siis Kustav 50. on sündinud,» lisab õnnelik isa.

Vakra tänab ka inimesi, kes paar kuud tagasi nimeotsingu üleskutsele reageerisid. «Teie pakkumised olid igati abiks ja kaalumisel. Ka Kustavi nimi oli seal valikuna kenasti kirjas,» avaldab ta.

Perekond lasi endast uue ilmakodanikuga koos ka imekaunile fotole jäädvustada. Pildil on varsti nelja-aastaseks saav Konrad, kohe kahe-aastane Kaius, peaaegu kahenädalane Kustav, Rainer Vakra kallim Marilin ja loomulikult perepea ise. Marilini ja Raineri esiklaps Konrad sündis 2017. aastal ning teine poeg kaks aastat hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles