VIDEO ⟩ Bruce Willis müüs oma näo eriti laisal moel Vene telereklaamile

Spekter
Copy
Bruce Willise deepfake-nägu Vene reklaamis
Bruce Willise deepfake-nägu Vene reklaamis Foto: Reklaamplakat

Venemaal on välja tulnud reklaamkampaania telekomifirmale MegaFon, mis kogub kuulsust märulistaar Bruce Willise näoga.

Venemaa üks suurimaid telekomifirmasid on välja tulemas lausa 15-osalise videoseeriaga, milles võib Bruce Willist näha kõrvuti Vene koomiku ja telenäo Azamat Musagalieviga erinevates Hollywoodi action-filmidest tuttavates stsenaariumites, vahendab Russia Beyond. Ennekõike võib mõistagi märgata viiteid Willise «Visa hinge» saagale.

Siiski ei ole Bruce Willis ise reklaamide võtetel osalenud, vaid «rentis» kampaaniale oma näo, mida kurikuulsa deepfake-tehnoloogia abil teise näitleja pale asemel kuvada.

Nagu MegaFoni turundusjuht intervjuus kinnitab, on kõik 100% seaduslik ja lepinguline. «See oli riskantne idee, aga läbirääkimised Bruce Willise tiimiga olid kiired ja produktiivsed,» märkis ta.

Kui palju Willisele mitte millegi tegemise eest maksti, pole avalikustatud, kuid on spekuleeritud, et umbes paar miljonit dollarit. Tõeline Ameerika unelm!

Staare on kampaaniasse kaasatud teisigi: reklaami esimese osa lavastas hiljuti kinos jooksnud märuli «Eikeegi» venelasest režissöör Ilya Naishuller.

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles