ENESEÜLETUS Blink-182 trummar lendas pärast 13 aastat uuesti lennukiga

Elu24
Copy
Travis Barker.
Travis Barker. Foto: AFP/SCANPIX

Tundub, et Kardashianide klann sunnib inimesi hirmusid ületama: nimelt lendas Kourtney Kardashiani peika, rokkbändi Blink-182 trummar Travis Barker, esimest korda üle 13 aasta lennukiga. Meest saatsid sel hetkel lisaks Kourtney'le teiste seas ka viimase ema Kris Jenner. 

Suur sündmus leidis aset möödunud laupäeval, mil Barker Kourtney miljardärist õe Kylie Jenneri eralennukile jala tõstis ning esimest korda üle aastate õhusõitu koges. Lisaks Kourtney'le ja Travisele olid lennukis ka Kris Jenner ja viimase elukaaslane Corey Gamble. Koos põrutati Mehhiko piiri äärde Cabosse. 

Miks Travis Barker aga 13 aastat lennukiga ei lennanud? Nimelt sattus 45-aastane mees 2008. aastal kohutavasse lennukiõnnetusse, mille tagajärjel kaotas elu neli inimest ning Barkeri keha sai 3. astme põletushaavu, vahendab People.

«See on väga suur asi, et Travis oli valmis lennukiga Cabosse sõitma. See lennukiõnnetus aastaid tagasi oli tema jaoks väga traumatiseeriv,» rääkis üks lähedane allikas. «Kourtney on olnud väga toetav ja ei ole kunagi Travist survestanud lendama. Nad on saanud siiani reisida Ameerika Ühendriikides ringi nii, et pole pidanud lendama ja Kourtney on olnud väga leplik.»

Kourtney ja Travis
Kourtney ja Travis Foto: USA Today Sports

Rohkem kui kümme aastat tagasi toimunud õnnetus juhtus, kui lennuk veidi pärast õhkutõusu töötamast lakkas. Barker ja tema pikaajaline koostööpartner DJ AM pääsesid eluga rängast õnnetusest. Lennukipiloot ning kaasreisijad surid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles