VIDEO ⟩ NOËPi muusikavideos löövad kaasa Märt Avandi ja kergejõustiklane Kreete Verlin!

MUSA portaal
Copy
NOËP "Head Out Of The Water" muusikavideo.
NOËP "Head Out Of The Water" muusikavideo. Foto: Marleen Muhuste/Promo

NOËP avaldas uue muusikavideo loole «Head Out Of The Water», mis on esimene fookussingel kodumaise elektro-pop artisti sel aastal ilmuvalt debüütalbumilt.

Võib öelda, et «Head Out Of The Water» on lugu, mis pani aluse NOËPi loomingu uuele kõlale. «Ma võtsin eelmise aasta lõpus teadlikult mitmekuise perioodi uue loominguga tegelemiseks ning pärast selle loo valmimist oli pilt selge, mis lähiajal saama hakkab. Usun, et see on seni välja antud singlitest üks eristuvamaid lugusid nii oma produktsiooni, tempo kui ka kõlapildi poolest. Edasine teekond saab olema põnev,» rääkis NOËP.

NOËP "Head Out Of The Water" muusikavideo.
NOËP "Head Out Of The Water" muusikavideo. Foto: Marleen Muhuste/Promo

Endas 3D animatsiooni elemente peitva video lavastajaks muidugi Andres Kõpper ehk NOËP ise. Värske singel on jätk suve alguses ilmunud loole «Differences».

Suvisest muusikavideost käib läbi nii mõnigi tuntud nägu - jalgpallur Henri Anier, näitleja Märt Avandi ja kergejõustiklane Kreete Verlin - kes kõik oma igapäevatoimetuste keskel midagi ebatavalist silmavad. Kuid seegi ei ole ainus üllatuselement, mis muusikul režissööri rollis varuks oli. «Kasutasin võimalust ja võtsin seekord muusikavideosse oma mõlemad kaksikvennad,» naljatas Kõpper.

Muusikavideo tagamõte on sügavam kui esmapillgul paista võib. «Video on küll abstraktne, aga illustreerib maailmas toimuvat, kus loomad on inimtegevuse tõttu sunnitud oma elukeskkonnast lahkuma ja jõuavad tihtipeale selle tulemusena linnadesse.» Kauaoodatud täispikk sooloalbum ilmub aasta teises pooles ning jutustab armastusest, inimsuhetest ja ühiskonnast.

Vaata videot allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles