Suunamudija Aleksandria lubab pesu müüma hakata: lihtsalt kirjutage mulle!

Elu24
Copy
Aleksandria Mironjuk.
Aleksandria Mironjuk. Foto: Erakogu

«Suunamudijate meistriklassis» ja suhtesaates «Klikk» populaarsust kogunud Aleksandria Mironjuk oli täna lõbusas tujus ja kutsus ülesse oma jälgijaid kõige pöörasemaid küsimusi letti laduma. 

Aleksandria küsimustekasti potsatas mitmeid nurjatuid küsimusi, kuid üks seisis nende seast enim välja. «Kas sinu kantud pesu ka osta saab?» uuris keegi. «Nice (toim - kena), muidugi saab ja-ja ikka saab. Kirjutage mulle privaatsõnumitesse ja siis ma saadan teile pildid ja hinnad. Muidugi!» kinnitas Aleksandria naerusuiselt. 

«See pole nali, kirjutage kõik, kellel huvi. Valikus on erinevaid värve ja erinevate mälestustega pesu,» kirjutas sisulooja sealjuures. Kaunitari jälgijad uurisid ka temalt, et kus on kõige ekstreemsem koht kus ta vahekorras olnud on. «Ekstreemsus on väga lai mõiste...lennukis näiteks,» vastas ta ja lisas, et ka see pesu on saadaval. 

Aleksandria rääkis Elu24-le, et ta kirjakast täitus vaid tunni aja jooksul kümnete kirjadega. «Pakutakse haigeid summasid ja küsitakse kontonumbrit,» naeris naine. 

Vaata ka @v2ikesuska postitusi allpool!

Aleksandria Mironjuk.
Aleksandria Mironjuk. Foto: Instagram story/Aleksandria Mironjuk @v2ikesuska
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles