Hugh Jackman satub tulevikuta maailmas mälestustest sõltuvusse

Spekter
Copy
Rebecca ferguson ja Hugh Jackman filmis «Teekond mälestustesse» (Reminiscence, 2021)
Rebecca ferguson ja Hugh Jackman filmis «Teekond mälestustesse» (Reminiscence, 2021) Foto: Filmikaader

18. augustil jõuab Eesti kinodesse märulipõnevik «Teekond mälestustesse» (Reminiscence).

Stsenaristi, lavastaja ja produtsendi Lisa Joy ning Warner Bros. Picturesi märulipõneviku «Teekond mälestustesse» peaosades mängivad Hugh Jackman, Rebecca Ferguson ja Thandiwe Newton. «Teekond mälestustesse» on esimene Joy («Läänemaailm») lavastatud täispikk film ja ta ise on algupärase stsenaariumi autor.

Üleujutatud Miami ranniku äärealal elav eradetektiiv Nick Bannister (Jackman) sukeldub lummavasse minevikumaailma, et aidata klientidel kaotatud mälestustele ligi pääseda. Uus klient Mae (Ferguson) muudab ta elu aga igaveseks ja lihtsast otsingust saab ohtlik kinnisidee. Kui Bannister Mae kadumise kohta tõde leida üritab, avastab ta vandenõu ning peab vastama küsimusele, milleks ollakse valmis, et armsamaid mitte kaotada.

Lisaks Oscarile kandideerinud Jackmanile («Hüljatud», «Maailma suurim showmees»), Fergusonile (tulevane «Düün», «Võimatu missiooni» filmid) ja Newtonile («Solo: Tähesõdade lugu») astuvad filmis üles Cliff Curtis («Meg», «Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw»), Oscarile kandideerinud Marina de Tavira («Roma»), Daniel Wu (telesari «Into the Badlands», «Warcraft: algus»), Mojean Aria (telesarjad «See» ja «Dead Lucky»), Brett Cullen («Jokker»), Natalie Martinez (telesarjad «The Stand» ja «The Fugitive»), Angela Sarafyan («Läänemaailm») ja Nico Parker («Dumbo»).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles