Näitlejapaar Mila Kunis ja Ashton Kutcher jagasid lõbusat videot oma hügieeniharjumustest

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Ashton Kutcher ja  Mila Kunis.
Ashton Kutcher ja Mila Kunis. Foto: Sean M. Haffey/ Scanpix

Mila Kunise(37) ja Ashton Kutcheri (43) veidrad hügieeniharjumused on juba pikalt kirgi kütnud, kuid paar ennast sellest heidutda ei lase ning viskavad uues Instagrami videos kriitikute üle läbi lillede nalja.

Alles see oli, kui naljamees ja näitleja Ashton Kutcher tunnistas, et nad ei pese ennast ega oma lapsi igapäevaselt, vaid loputavad üle vaid olulisemad kohad.

Paari enda sõnul, võib neid üleni dušši all või vannis kohata vaid paar korda nädalas. «Ma pesen kaenlaaluseid ja jalgevahe iga päev, mitte midagi muud,» rääkis Kutcher 27.juulil aset leidnud prodcastil. 

Mila Kunisel on kombeks siiski kaks korda päevas nägu pesta, kuid Kutcher viskab peale trenni heal juhul veidikene vett näo peale.

Näitlejapaari «kiiksuga» hügieeniharjumused ei tundu aga meeldivat paljudele jälgijatele ning kriitika nooli tuleb igast suunast. Kõige enam aga häirivat inimesi see, et nad ei vannita oma lapsi igapäevaselt.

Eile jagas Ashton Instagramis videot sellest, kuidas nad Milaga kõht kõveras naeravad samal ajal kui lapsed end vannitavad, visates üheskoos selle üle ka nalja.

«See on vesi!» ütles Mila videot sissejuhatades, suunates näpuga duššiklaasile, mille peale vett pritsib. 

«Kas sa tahad neid veega vigastada! See on naeruväärne! Mis siin toimub?» küsis Ashton naerdes, mille peale Mila vastas, et nad vannitavad oma lapsi.

Mehe sõnul oli see vannis käik juba neljas kord nende lastele. «Seda on liiga palju,» sõnas Mila irooniliselt vastu.

«Appi, head bakterid nende kehal saavad nüüd hävitatud! Mida sa siin plaanid?,» ütles mees lõpetuseks, naerdes üheskoos oma hästi välja kukkunud naljade üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles