VIDEO ⟩ Purskkaev Rimis, geiser WCs – paduvihm pani Tartu kanalisatsiooni tagurpidi käima

Elu24
Copy
Ka Rimis hakkas paduvihm purskkaevuna saali tungima.
Ka Rimis hakkas paduvihm purskkaevuna saali tungima. Foto: twitter.com

Kui pealinnas uputas paduvihm veidi sõiduteid, siis Tartu nii kergelt ei pääsenud. Mõnes kohas tekitas tulvavesi suisa müstilisi vaatepilte.

Päeval Tartut tabanud paduvihm tõi endaga nii tohutu veekoguse, et linna kanalisatsioon enam selle ära toimetamisega hakkama ei saanud. Tartu Postimees kirjutas, et kesklinna Kitsa tänava treppidest sai suisa kärestik.

Sotsiaalmeedias on levinud aga veel arvukalt pilte ja videosid sellest, milliseid anomaaliaid tulvavesi endaga tõi. Näiteks üllatas samade treppide vahetus läheduses asuva restoran Entri töötajaid WC, mis hakkas pulbitsedes vett tuppa ajama.

Pahandust tegi tulvavesi ka ühes Tartu Rimis. Nimelt hakkas otse keset puuviljalette vesi ostusaali purskama. Uskumatu vaatepilt jäi silma ka ostlejatele, kes seda Twitteris jagasid.

Ülekoormatud kanalisatsioon andis endast märku loomulikult kõnniteedel, kus luukidest ajas vett raevukalt üles. Selleks ajaks oli peale kella 14 alanud paduvihm aga täielikult üle ujutanud suure osa Tartu tänavatest.

Sünoptik Kairo Kiitsaku sõnul tuli vaid paari tunni jooksul taevast alla ligi 70 millimeetrit sademeid. Nii sai «kurguni» vett täis Raatuse tänava maa-alune parkla. Omamoodi sopameres pidid autod ujuma aga Lõunakeskuse ringi juures, mis oli ehitamisel, kuid ujutati täielikult üle.

@tommiboiii2333

#tartu

♬ original sound - tommyboiiii
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles