Michael Schumacheri abikaasal oli kriitilistel aegadel võtmeroll mehe elus hoidmisel

Elu24
Copy
Michael Schumacher ja abikaasa Corinna.
Michael Schumacher ja abikaasa Corinna. Foto: JENS KALAENE/Scanpix

Michael Schumacher on üks F1 ajaloo edukamaid vormelisõitjaid, kes peale 2013. aastal juhtunud suusaõnnetust pildilt kadus. Infot mehe seisundi kohta on jaganud vaid mehe sisering. 

Endise Ferrari boss Jean Todt'i sõnul oli Schumacheri abikaasal Corinnal tähtis roll mehe elus hoidmises. Naise tahtejõud meest elusana hoida, olevat olnud see, mis seda ka tegi. «Olen veetnud Corinnaga palju aega pärast seda, kui Michael 29. detsembril 2013. aastal raskesse suusaõnnetusse sattus. Ta on suurepärane naine ja juhib perekonda,» sõnas Todt.

«Ta ei osanud seda oodata. See juhtus nii äkki ja tal polnud valikut, aga ta teeb seda väga hästi. Ma usaldan teda ja ta usaldab mind,» jätkas praegune FIA president Todt Expressile antud intervjuus. 

Ime eest saab tänada mehe sõnul kõiki, kes mehele raskel hetkel toeks olid. «Tänu arstide ja Corinna koostööle, kes soovis, et ta ellu jääks, jäi ta ellu - kuid tagajärgedega,» jätkas Todt. Mehe sõnul võideldakse tänaseni tüsistusega. «Loodame, et asjad paranevad - aeglaselt, kuid kindlalt,» sõnas Todt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles