SkyBlu peab vigastuse tõttu LMFAO Euroopa tuuril osalemisest esialgu loobuma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LMFAO - RedFoo ja Skyblu
LMFAO - RedFoo ja Skyblu Foto: Promopilt

Reedel, 17. veebruaril annab 2011. aasta edetabelite absoluutne liider ja tantsusaalide lemmik LMFAO kontserdi Tallinnas. Baltimaade ainus show leiab aset Club Von Überblingenis.

Paraku on superduo üks liikmeid SkyBlu detsembrikuus saadud ränga seljavigastuse tõttu sunnitud loobuma osalemisest kogu Euroopa turnee esimeses osas. Mees piinleb tugevate valude käes, mida põhjustavad kolm vigastatud selgroodiski ning arstide sõnul võib igasugune füüsiline tegevus paranemisele väga halvasti mõjuda.

«Sellised vigastused on karmid, sest neid ei ole näha, ainult tunda. Viimane kuu on olnud üsna raske, aga ma teen kõik vajaliku, et sajaprotsendiliselt taastuda ja lavale naasata. Seniks aga peab pidu edasi kestma,» ütles SkyBlu.

Ravi kestab esialgse kava kohaselt märtsikuu esimese nädalani, mil SkyBlu loodab taas tuuriga ühineda, seniks juhatab partyrocki lipulaeval vägesid Redfoo, sest bändi kindlaks sooviks on vaatamata raskustele kõigile fännidele unustamatu kontserdielamus anda.

Ansambli managemendi otsuse tulemusena ei osale Euroopa tuuril ka algselt soojendusesinejana välja reklaamitud Far East Movement.

LMFAO ülisuurt menu arvestades on 17. veebruaril toimuv kontsert Eesti fännide jaoks ilmselt ainus võimalus lähiaastatel siinkandis ansambli loomingust võimsa live-kontserdi näol osa saada. Siiski tulevad kontserdikorraldajad vastu neile muusikasõpradele, kes otsustavad kontserdielamusest loobuda ning alates 8. veebruarist kuni 16. veebruarini ostavad kõik Piletilevi müügipunktid soovi korral pileteid tagasi, tagasiostu ei toimu Statoili teenindusjaamades, pdf-piletite omanikud peaksid saatma vastavasisulise emaili aadressile info@piletilevi.ee.

LMFAO on hetkel maailmas muusikaedetabelites trooniv USA electro-pop duo, mis moodustati 2006. aastal. 2008. aastal ilmus EP «Party Rock» läbi iTunesi keskkonna, füüsilisel  kujul laserketas jõudis kuulajateni 2009. aasta juulis plaadifirma Interscope Records vahendusel. Billboardi edetabelis jõudis album 33.  kohale, US Dance tabelis aga lausa kohale nr 2.

2010. aastal osales grupp David Guetta loos «Gettin' Over You», mis sai  TOP 10 hitiks  üheteistkümnes riigis üle maailma. Samal aastal alustati uue albumi salvestust ning «Sorry for Party Rocking» ilmus 17. juunil  2011. Albumi esiksinglil «Party Rock Anthem» tegi kaasa ka briti lauljatar Lauren Bennett. Laul tõusis kiiresti edetabeli esikohtadele   USAs, Suurbritannias, Kanadas ning paljudes teistes riikides. Lugu «Sexy and I Know It» jõudis aga esikohale iTunes rahvusvahelises edetabelis.

Kuigi piletid 17. veebruaril toimuvale LMFAO kontserdile müüdi novembrikuus kiiresti välja, otsustas kontserdi korraldaja pärast läbirääkimisi klubi ja bändi managemendiga müüki panna 150 lisapiletit kontserdile. Piletid hinnaga 35 EUR on müügil pubis Woodstock (Tatari 6, Tallinn, avatud E-P 12.00 - 06.00). Müük vaid sularahas!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles