Triin Niitoja avaldas uue eestikeelse loo: see räägib leegist, mis põleb meie südames ja meid õnnelikuks teeb!

Raadio Elmar
Copy
Triin Niitoja
Triin Niitoja Foto: Pressimaterjalid

Raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!» rääkis Triin Niitoja oma uuest eestikeelsest laulust, mille pealkirjaks «Leekides allee». 

Triin Niitoja avaldas raadio Elmar hommikuprogrammis, et kuigi uue pala «Leekides allee» video pole kokku pandud Triinu enda klippidest, on tegu siiski väga idüllilise tervikuga. «Kogu materjal kokkupanduna on ühe vahva videograafi töö - ta on pärit Lõuna-Aafrikast,» sõnas ta.

«Muusikavideod on alati kaunid ja tuunitud....kuid tegelikult arvan, et ka elu ise on lill. Kõik sõltub ju sinu enda maailmavaatest. Palju parem on elada mõttega, et elu on lill....kui teadmisega, et see nii ei ole. Jah, tõsi ta on, alati ei ole elu küll läbinisti roosa, kuid sellegipoolest ilus,» märkis muusik.

«Leekides allee» on inspireeritud muusiku enda elust ja argipäevast. «Mulle andis ideid minu enda elu ja kogu ümbritsev olustik. Laulud tulevad kogemustest ning erinevatest läbielatud hetkedest. Ka hiljuti avaldatud loomingus on kõike sees. Uue laulu näol on tegemist on uue ja teistsugune looga ja kui aus olla, siis minu jaoks polegi kahte ühesugust lugu olemas,» lisas ta.

«Laulu juures tegi suure töö ära Vahur Krautman, kes on tuntud Wiiralti bändi juurest - olen nii tänulik, et ta viitsis mu materjaliga tegeleda. Omapoolse vokaalirea lisas palale ka Samuel Reinaru,» rääkis Niitoja.

Lauljatar tõi välja, et oma igapäevastes tegemistes on ta suuresti muusikalainel ning hiljuti pani ta seltskonnaga kokku ka uue bändi. «Oleme selle sama kollektiiviga juba teles esinenud ning kalendrisse on planeeritud paar ülesastumist. Muuhulgas töötame hetkel plaadi kallal. Kõigele lisaks, pürgime pegi ka Eesti Laulu võistlusele...ilmselt on sarnased plaanid paljudel kohalikel muusikutel,» muigas Triin Niitoja ta raadio Elmar hommikuprogrammis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles