Beebilõusta kallim Ingrid Mänd Triinu Liisi kassisaagast: kui haigeid inimesi on ikka olemas (1)

Elu24
Copy
Erakogu
Erakogu Foto: Ingrid Mänd

Teisipäeval sai lõpuks ilmsiks, et suunamudija Triinu Liisi kaks kassi, kelle käekäigu pärast paljud muret on tundnud, viis varjupaika naise abikaasa Justin. Pärast tõe ilmsikstulekut lahvatas sotsiaalmeedias pahameel, paljude hulgas võttis sõna Beebilõusta kallim Ingrid Mänd, kes Instagramis kurvalt tõdes, et kodututele kassidele kodude leidmine on äärmiselt keeruline.

«Kui haigeid inimesi on ikka olemas,» kirjutas Ingrid Mänd eile oma Instagrami loos ning jagas kuvatõmmist Lemmiku artiklist, kus sai lõpuks kinnitust see, et Triinu Liisi abikaasa Justin McNairn paari kaks kassi varjupaika viis. 

Triinu Liis ja Justin McNairn.
Triinu Liis ja Justin McNairn. Foto: Erakogu/Instagram

«Ma olen Eesti Loomakaitse Seltsi liige ja olin ka ise vabatahtlik Pesaleidjas, olen aidanud koju palju kodutuid kasse ja see kodude leidmine on nii f**ing raske,» kirjutas Ingrid. 

«Ja siis tuleb üks debiilik ja lihtsalt sülitab selle kõige peale, võtab need vaesed loomad, kes niigi varjupaigast on pärit ja viib nad varjupaika tagasi,» on Ingrid nördinud.

Triinu-Liis McNairni endised kassid
Triinu-Liis McNairni endised kassid Foto: @triiinuliis Instagram

«Kui sul oleks süda, siis sa oleks oma ego alla surunud ja leidnud neile kodud kasvõi enda jälgijate seast, rääkides kõik ausalt ära,» arvab Ingrid. «Aga sa ainult teeskled kõigile, et sul on hea süda ja et oled hea inimene,» kirjutas Ingrid Instagramis ja lisas, et ei suuda uskuda, et keegi oma pereliikmed, kellega seitse aastat koos veedetud, lihtsalt puuri paneb ja ära viib. 

Paari tunni pärast oli Ingridi Instagrami lugu kadunud. «Instagram muidugi kustutas mu story, sest vaest inimest kiusati,» sõnas naine irooniliselt.

Firma lõpetas Justiniga koostöö

Pärast kassiuudise ilmsiks tulekut lahvatas sotsiaalmeedias üldine pahameel. Tartus saiapoodi pidav Instagrammer Thyme0ut kutsus üles kõiki ettevõtteid ja ka eraisikuid Justinit ja Triinu Liisi mitte toetama. «Võttes arvesse kõike, mida Triinu Liis ja Justin on teinud, kutsun ma üles kõiki ettevõtteid ja ka eraisikuid neid mitte toetama (koostööd, stripishow'd),» kirjutas Thyme0ut, kodanikunimega Getter Madison Instagramis. «Palgates neid näitate oma tuge nende suhtes. Mina isiklikult ühegi firma toodet enam ei tarbi, kes tulevikus nendega end reklaamib.»

Ka tervislikke batoone tootva firma Pandy Eesti esindaja võttis Instagramis sõna pärast kassiskandaali ning kinnitati, et Justiniga edaspidi koostööd ei tehta. Teadaanne tehti pärast seda, kui Justin Instagramis Pandy tooteid promos. «Oleme skandaaliga kursis ja meie ei poolda sellist käitumist. Palusime tal Pandy story'd maha võtta,» kirjutab firma oma Instagrami loos. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles