VIDEO ⟩ Riia noored panid parkimismajas püsti tohutu illegaalse peo

Elu24
Copy
Kohal oli muusikat, rahvast ja autosid.
Kohal oli muusikat, rahvast ja autosid. Foto: Kuvatõmmis

Autoentusiastid kogunesid ühe Läti suurima ostukeskuse parkimismajja ning panid püsti sadade osavõtjatega kogunemise. See paisus suisa reiviks ja meelitas kohale ka arvukalt politseid, vahendab meedia.

Sotsiaalmeedias levinud videod kinnitavad, et Riia noortel oli möödunud reede õhtul suur pidu. Erinevalt Eestiski tuntud tavalistest autoentusiastide neljapäevakutest paisus see üritus suisa täiemahuliseks illegaalseks reiviks.

«Need More Sound Car Meet» kogunemine toimus Riga Plaza, Läti suuruselt neljanda ostukeskuse parkimismajas. Videote põhjal oli kohal sadu autosid ning massiliselt inimesi. Kuulati muusikat, vajutati gaasi, joodi, tantsiti ning lõbutseti.

Kohal olid suisa tantsutüdrukud. Üritust organiseerinud liikumine jagas sellest ka Instagramis videot. «Me pole revolutsioon, protesti- ega poliitiline liikumine,» selgitati. «Me oleme vabad inimesed. Tahame sotsialiseeruda, lõbutseda ja lõõgastuda.»

Loomulikult oli platsis ka politsei. See on autokogunemiste juures vältimatu, lisaks tohib praeguste piirangumeetmete järgi Lätis isegi väliüritustel koguneda vaid 50 inimest. Kohal oli oluliselt rohkem rahvast.

Politsei pressiesindaja Madara Šeršņova kinnitas, et seesugune kogunemine enne reede keskööd aset leidis. Tema sõnul käidi kohal, registreeriti rikkumised ning kui kedagi on vaja vastutusele võtta, seda tehakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles