ARMAS PILT Keit Pentus-Rosimannus tõi ilmale pisitütre!

Elu24
Copy
Poliitpaar Keit Pentus-Rosimannus ja Rain Rosimannus
Poliitpaar Keit Pentus-Rosimannus ja Rain Rosimannus Foto: Liis Treimann

Rosimannuste pere teatas uue liikme ilmaletulekust. Keit kinnitab, et seesugust õnnetunnet sõnadesse ei saa pannagi.

Keit Pentus-Rosimannus ja Rain Rosimannus tegid lapseootuse avalikuks maikuus. Siis kinnitati, et väikest ilmakodanikku võib oodata suve lõpul.

Esmaspäeval jõudis imeline päev kätte. «Tere tulemast, kallis tütar!» jagas Keit Instagramis teisipäeval õnnelikku uudist. «Meie pisike ime sündis eile lõuna ajal ja seda kõike ületavat õnnetunnet on tegelikult võimatu sõnadesse panna.»

Armsal kaadril olid õnnelikud vanemad pisitütrega. «Oleme südamest tänulikud ämmaemand Kadri Vinkelile, kes andis turvatunde ja aitas kindla juhatuse ja sõnaga kõige keerulisema lõpuponnistuse ajal,» pidas Keit ka olulisimaid abilisi meeles.

«Meie pisike ime sündis eile lõuna ajal ja seda kõike ületavat õnnetunnet on tegelikult võimatu sõnadesse panna.»

«Aitäh kogu Kesklinna sünnitusmaja personalile, kes on olnud lihtsalt parimad,» kiitis värske ema. 45-aastase Keiti sõnul võetakse nüüd väike puhkus. «Loodame, et mõistate soovi mõned nädalad privaatselt pereringis olla,» lisas ta.

See tähendab, et delegeeritakse edasi ka värske ema rahandusministri kohused. «Sünni järel saab asendada mind mu naasmiseni ametliku asendamise korra kohaselt mõnda aega justiitsminister Maris Lauri,» täpsustas ta maikuus.

Rain ja Keit abiellusid 2012. aastal just nimelt augustis. Imeline pulma-aastapäeva kink!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles