LUGEJA KÜSIB Miks osad Elroni rongi istmed ajutiselt «töökorras» ei olnud?

Elu24
Copy
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: GERTHRUD GRENTS / Sakala

Elu24-le saabus postkasti sotsiaalmeediapostitus, küsimusega, miks Elroni rongis istmed ajutiselt ei tööta. 

Twitteris liigub ringi eriskummaline pilt, kus Elroni rongis on neli tooli eraldatud sildiga: «Vabandame. Ajutiselt ei tööta.».

Postituse pealkirjas visatakse nalja Elroni uuele reegli üle, mis kehtestab, et ratta jaoks on vaja eraldi pilet osta. Loe pikemalt Postimehest. Reegel võeti vastu just seetõttu, et jalakäijatele rohkem ruumi teha. «Elron: müüme rattapileteid, et rongis oleks rohkem ruumi jalakäijatele. Samuti Elron:,» seisab pühapäeval tehtud postituse pealkirjas. Sama postitus saadeti ka toimetusele.

Nagu Twitterile kohane, tekkis pildi all diskussioon ning õhku visati mitu versiooni, miks istumist keelatakse. «Istmed ei tööta?», «Mingi Covid teema?», «Kui neil toolidel nt seljatoed on ära lõhutud, siis ma eelistaks tõesti vastavat märgistust. Kuidas see rattaprobleemiga seotud on?», «Ei, see osa rongist ei sõida kohale.», «Need toolid on nii katki.».

Vaid üks terane kodanik märkas sildi tegelikku põhjust. «Kui keegi vaataks lähemalt, siis kahekordsest aknast on üks katki!»

Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht Katrin Kulderknup kinnitab kodaniku teravat silma ja selgitab, et alale seatud piirang oli tingitud lõhutud aknaklaasist ja soovist tagada reisijate turvalisus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles