STATISTIKA Tuhatkond Station Narva külastajat testiti kohapeal, positiivseid ei tuvastatud

MUSA portaal
Copy
Festival Station Narva.
Festival Station Narva. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Möödunud nädalavahetusel Narvas toimunud Station Narva festivali külastas kokku 2297 inimest. Tegu oli ühe esimese suurüritusega Eestis, kus loodi turvaline festivaliala, rakendades tervisepassi kontrolli ja kiirtestimist. 

Festivalile pääsesid vaid vaktsineerimispassi või negatiivse Covid-19 testitulemusega inimesed. 53% külalisest osales tervisepassiga ja 47% kohapeal tehtud negatiivse tulemusega antigeeni kiirtestiga. Positiivseid teste kontrollis ei tuvastatud.

Koroonaviiruse testimine ja tervisepassi kontroll Station Narva festivalil
Koroonaviiruse testimine ja tervisepassi kontroll Station Narva festivalil Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Tänavuse Station Narva keskus oli esmakordselt Narva Muuseum koos ajaloolise Narva Hermanni Linnusega, kus 6. ja 7. augustil toimunud muusikaprogramm tõi mõlemal õhtul kohale ligi 1000 inimest.

Festival Station Narva, kolmas päev
Festival Station Narva, kolmas päev Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Muusikaprogrammi veerandsaja esineja seas oli artiste nii Eestist, Venemaalt, Soomest kui ka Inglismaalt, kust pärinesid festivali suurimad staarid, Põhjaõue pealava mõlema õhtu kavale punkti pannud klubimuusika ikoonid Roni Size ja A Guy Called Gerald. Nimekamate esinejate seas olid ka elektroonikaprodutsent Nathan Fake Inglismaalt, Tatari-Vene duo AIGEL ning Eesti muusika maestrod Sven Grünberg ja Vaiko Eplik ja Eliit. Kontserdid toimusid mõlemal ööl ka kultuuriklubis Ro-Ro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles