Varalahkunud näitleja Paul Walkeri 22-aastane tütar kihlus

Elu24
Copy
Meado Walker 2021. aasta juunis «Kiired ja vihased 9» esilinastusel.
Meado Walker 2021. aasta juunis «Kiired ja vihased 9» esilinastusel. Foto: MARIO ANZUONI/SCANPIX

Varalahkunud USA näitleja Paul Walkeri 22-aastane tütar Meadow Walker kihlus. 

Menufilmidest «Kiired ja vihased» tuntud näitleja Paul Walker suri 2013. aastal 40-aastaselt. Näitleja tütar Meadow Walker oli toona kõigest 14-aastane.

Nüüd on Meadow 22-aastane ja tegutseb modellina ning tal on Instagramis 2,7 miljonit fänni.

Esmaspäeval postitas Meadow Instagrami videoklipi, millega noor neiu avaldas, et on kihlunud ja näitas rõõmsalt oma sõrmust.

Modelli kihlatu on Louis Thornton-Allan, kes õpib näitlejaks. Erinevalt Meadowst ei ole Louis sotsiaalmeedias eriti aktiivne, kuid juulis jagas ta pilti endast ja Meadowst, vahendab hitc.com.

Noored tegidki oma suhte avalikuks alles juulis ning hetkel ei ole teada, kaua nad koos on olnud. 

Walker hukkus autoõnnetuses, kui Porsche Carrera GT roolis olnud endine võidusõitja Roger Rodas kaotas auto üle kontrolli. Walker pärandas kogu oma 25 miljoni dollari suuruse varanduse oma tütrele.

Pärast isa surma on Meadow sotsiaalmeedias jaganud pilte lapsepõlvest ja käinud mitmel «Kiired ja vihased» filmi esilinastusel. Ta on ka Paul Walkeri fondi asutaja ja president. Fond tegeleb näiteks spontaansete heategudega ja ookeanite kaitsmisele. «Paul Walker oli tuntud oma näitlejakarjääri poolest, kuid tema kireks oli ookean. Ta õppis merebioloogiat ja veetis suurema osa oma vabast ajast ookeanis,» kirjutatakse fondi kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles