FÄNNILE ⟩ Filmifaktid uuest «Suitsiidisalgast»: rotid, papagoid ja salasõnumit vilgutavad tuled

Spekter
Copy
Margot Robbie koomiksifilmis «Suitsiidisalk: Uus missioon» (2021)
Margot Robbie koomiksifilmis «Suitsiidisalk: Uus missioon» (2021) Foto: Filmikaader

Kinodesse jõudnud «Suitsiidisalk: Uus missioon» teeb maailma suurtel ekraanidel võidukäiku, ehkki filmi kassatulu on jäänud kas pandeemia või mõne muu asjaolu tõttu veidi kesiseks. Rotten Tomatoes portaalis ülikõrget 91%-list hinnet kandvat filmi peetakse siiski üheks aegade parimaks koomiksifilmiks – siin on mõned faktid ekraaniseikluse telgitagustest.

 

Lavastaja ja stsenaristi James Gunni («Galaktika valvurid») uudse nägemusega kuulsast DC koomiksist ning järjekorras kümnes DC filmiuniversumi linateos, milles naasevad ekraanile mitmed esimese «Suitsiidisalga» tegelased.

Tegevus saab stardi Belle Reve'ist, USA suurima suremusega vanglast, kuhu on vangistatud riigi jubedaimad superpahalased. Nad on pääsemiseks valmis kõigeks, isegi ülisalajase ja kahtlase X-rühmaga liitumiseks. Tiim saabki kokku: Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin ja psühhopaat Harley Quinn. Neile antakse relvad ja saadetakse vaenlastest kubisevale kaugele Corto Maltese saarele. Džunglis ootab salka otsimis- ja hävitusmissioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles