Veebikaardilt Loch Ness koletist otsinud inimesed leidsid eest palja mehe

Elu24
Copy
Loch Ness koletis ja Google Mapsis poseerinud paljas meesterahvas.
Loch Ness koletis ja Google Mapsis poseerinud paljas meesterahvas. Foto: Copyright (c) Mary Evans Picture Library 2013/Scanpix, Google Maps

Loch Nessist kuulnud inimesed panid Google Mapsi otsingusse «Loch Ness», kiikasid tänavavaadet ja said «palja» üllatuse osaliseks. 

Loch Nessi koletis on müütiline olend, kelle eksisteerimises on veendunud mitmed folkloori fanatid. Arvatakse, et koletis peidab end Šotimaa mageveekogu põhjas.

Suur abimees Google Maps teeb inimeste elu kergemaks, kuid sama ajal pakuvad veebikaardi tõrked inimestele palju nalja. Loch Nessi koletise kodukohast pilte otsinud inimesed leidsid tänavavaate alt laia naeratusega mehe, kel polnud mitte kui midagi seljas. 

Humoorika tõrke avastanud mees jagas oma leidu ka sotsiaalmeedias, peale mida suundusid mitmed seda oma silmaga järgi vaatama. «Avalik teadaanne. Otsige Google Mapsist «Loch Ness» ja klõpsake tänavavaatele (vabandan juba ette),» säutsus mees. Twitter hakkas kihama ja kümned inimesed jagasid platvormil oma esimesi reaktsioone. Mehest sai lühikese ajaga interneti sensatsioon. 

Kuigi nüüdseks on pilt Google Mapsist kadunud ja peale artikli lugemist ei maksa sinna enam vaatama minna, tiirleb sotsiaalmeedias endiselt kümneid kuvatõmmiseid «Loch Ness koletisest».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles