Lapseootel Austraalia näitleja on varsti kaheksa aastat järjest rinnaga imetanud

Elu24
Copy
Teresa Palmer 2016. aastal.
Teresa Palmer 2016. aastal. Foto: Shutterstock

Tänavu suvel Eestis Soome õudukat filminud Austraalia näitleja Teresa Palmer (35) saab peagi neljandat korda emaks. Hiljuti rääkis 35-aastane Palmer imetamisest ja avaldas, et on varsti kaheksa aastat järjest oma lapsi rinnaga imetanud.

«Tänaseks olen 2728 päeva järjest rinnaga imetanud. Olen rinnaga imetanud alates 17. veebruarist 2014, kui sündis minu esimene poeg,» kirjutas Palmer viis päeva tagasi oma sotsiaalmeedias, vahendab etonline.com.

Palmer avaldas, et imetas oma 7-aastast poega kuni teise poja sünnini. Pärast teise lapse sündi imetas ta aasta aega kahte last korraga. «Jätkasin oma teise poja imetamist kolmanda raseduse ajal, pärast teise poja sündi imetasin üheaegselt kahte last.»

Nüüd on Palmeri teine laps 4-aastane, kolmas 2-aastane ja peagi sünnib näitlejale neljas laps. «Hetkel imetan oma tütart ja mõne nädala pärast imetan taas kahte last üheaegselt,» rääkis Palmer.

Nüüd juba seitse ja pool aastat järjest rinnaga imetanud Palmer lisas, et ta ei armasta imetamist koguaeg.

«Seda on palju ja ma olen täiesti väsinud ning tahan oma keha tagasi. Teistel päevadel olen sügavalt tänulik ning hindan ja austan seda kogemust oma lastega.»

Rinnaga imetamise pärast on Palmer aastate jooksul saanud ka kriitikat. «Pärast rinnaga imetamise teekonna alustamist on paljud meediaväljaanded arvamusi avaldanud, et kuidas olen avalikult imetanud ja imetan oma väikelapsi. Kaks aastat tagasi sõimasid naine ja mees mind avalikult, kui ma oma 6-nädalast tütart pingi peal imetasin. Kui see oleks juhtunud minuga neil esimestel nädalatel uue emana, kui proovisin oma pojaga sidet luua ja ema rolli sulanduda, oleks see kogemus mind sügavalt mõjutanud.»

Palmer on ise teadlik, et paljud emad ei saa rinnaga imetada ja mõne jaoks võib see olla raskem. Näitleja sõnul tuleks naisi kiita ilma hinnanguteta vaatamata sellele, kuidas nad oma lapsi toidavad.

38. nädalat rase Palmer kavatseb neljanda lapse ilmale tuua kodus. Palmeri abikaasa ja nelja lapse isa on USA näitleja Mark Webber, kellega näitleja Twitteris kohtus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles