Luisa Rõivas jagas esimesi muljeid karmist Ironmanist: ma kartsin hullemat! (3)

Elu24
Copy

Finišini välja võidelnud Luisa Rõivas jagas sotsiaalmeedias esimesi muljeid, mis kohe pärast karmi väljakutse lõppu pähe tulid.

Täna jooksis Tallinna Ironmanil sadu kangeid mehi ja naisi, kes läbisid uskumatult raske väljakutse. Mõni ka ei läbinud, näiteks Taavi Rõivas. Abikaasa Luisa Rõivas jõudis aga finišisse.

Kohe finiši järel tõmbasid aga suunamudijad ta kõrvale ning küsisid esmaseid muljeid. «Ma arvan, et täna läks üle ootuste hästi,» kinnitas ta. «Ei tea veel lõpuaega, aga rattatempo oli üllatavalt hea ja jooksutempo ühtlane,» sõnas Luisa.

«Viimased kolm kilomeetrit olid ikk väga rasked,» tunnistas ta. «Lõpp oli raske, sest jalad hullult valutasid,» rääkis Luisa. «Jooks oli üllatavalt... Ma kartsin hullemat!»

Varem küsiti Luisalt ja Franz Malmstenilt ka hirmude kohta - mis alal enim peljatakse. «Jooksmine!» sõnasid nad kui ühest suust. «Ma ei ole ka väga treeninud, olin loobunud selle treenimisest,» tunnistas Luisa.

Luisa oli üks 885 edukast, kes enam kui 100-kilomeetrise jooksu-, ratta- ja ujumisraja lõpetasid. Nende seas tuli ta 848. kohale.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles