Triinu Liis McNairn kassidraamast: see asi on läinud üle igasuguste piiride

Elu24
Copy
Suunamudija Triinu Liis McNairn kommenteeris sotsiaalmeedias oma kassidraamat.
Suunamudija Triinu Liis McNairn kommenteeris sotsiaalmeedias oma kassidraamat. Foto: Kuvatõmmised Instagrami-lugudest/Elu24 kollaaž

Suunamudija Triinu Liis McNairn (varem Triinu Liis Epner) kommenteeris sotsiaalmeedias kassidraamat, mis on kestnud juba kuid. 

Eile vahendas portaal Lemmik, et Pesaleidja määras Triinu Liisile kassidega vale käitumise eest kopsaka trahvi. Tuntud suunamudija Triinu Liis McNairni jälgijad on alates jaanuarikuust tundnud suurt huvi, kuhu kadusid naise kassid. 

Pesaleidja juhataja Johanna Miedel kinnitas, et nad on saatnud Triinu Liisile korduvalt kirju ja helistanud. «Triinu Liis McNairn on lubanud vastata, aga meid on süüdimatult lollitatud. Saatsime leppetrahvi lepingu rikkumise eest, et ta selle hirmus meie kasside osas tagasisidet annaks, kuid veiderdab endiselt edasi. Edasine samm on tehtud ning tegeleme kambaga nende kasside saatuse teadasaamise nimel.» Loe lähemalt SIIT. 

Täna kommenteeris Triinu Liis kassidraamat oma Instagrami-lugudes. «Ma loodan, et teil kõigil oli täiega tore nädalavahetus, mul ilmselgelt mitte arvestades uudiseid, mis on täiesti jama,» alustas suunamudija. Triinu Liis ütles, et ta teab ka inimest, kes selle kõige taga on: «Kõik, mis seal artiklis kirjas on, ei vasta absoluutselt tõele.»

«Olen seda lugu rääkinud umbes viis korda, teen seda nüüd viimast korda, sest see asi on läinud üle igasuguste piiride.»

Järgnevate Instagrami-lugude jooksul rääkis Triinu Liis oma sõnadega kasside loo uuesti ära. «Umbes seitse-kaheksa aastat tagasi võttis Mallukas endale kaks kiisupoega Pesaleidjast ning mina ja Kristo (Triinu Liisi endine abikaasa - toim) võtsime nad endale. Peale mõnda aega, kui nad olid Malluka juures olnud. Nad elasid minuga rõõmsalt umbes kuus aastat ja siis me läksime Kristoga lahku ning mina jäin pojaga kahekesi.»

Triinu Liis töötas toona kahel töökohal. «Töötasin lasteaias ja töötasin täiskohaga kinnisvarabüroos. Ja ma olin üksinda lapsega kodus, Justinit siis veel ei olnud. Kuna mu tööpäevad olid reaalselt kümme tundi, üksteist tundi, siis ühel hetkel oli mul kasside jaoks nii vähe aega, et nad läksid stressi.»

«Nad elasid meiega koos maal ka, nad olid harjunud õues olema, aga siis nendest said korterikassid ja seda enam nad vajasid tähelepanu. Siis kui mina töölt koju jõudsin, siis minu põhieesmärk oli poja eest hoolitseda. Muul ajal, nendel nädalatel kui mu poeg minuga ei olnud, tegin nii palju tööd kui võimalik, et ennast finantsiliselt tagada.»

«Kahjuks mul ei olnud nendele tähelepanu pööramiseks aega. Kassid läksid stressi ja ma mõtlesin, et mis nüüd edasi saab.»

Triinu Liisi sõnul olid kassid üksinda väga palju. «Tundus ainuõige uus hoolitsev kodu leida, kus nad saaksid päriselt tähelepanu ja armastust. Siis teatud aktivistid otsustasid, et äkki Triinu Liis lasi oma kassid ära tappa. Siis pandi see mega suure kella külge, see oli uudistes igal pool. Lõpuks tekkis mul meeletu suur trost ja ma isegi ei suutnud sellest enam rääkida, sest mul oli selgitamisest nii kõrini.»

«Mitte, et ma arvaks, et loomade hülgamine üldse okei on, aga see oli parim, mis ma nende heaks teha ja tollest momendis olles...» Triinu Liis väitis Instagrami-lugudes, et tol hetkel ta oma praeguse abikaasa Justin McNairniga (alumisel pildil) veel koos ei elanud. 

Elu24 laekunud vihjes seatakse aga Triinu Liisi väide, et ta Justiniga tol hetkel veel koos ei elanud, kahtluse alla. Nimelt on paljudele jäänund silma abielupaari ühisele TikToki kontole meettheleos 31. detsembril postitatud videoklipp, kus Justin teeb trenni, ja selle taustal on näha ühte kassidest. 

@meettheleos

When gyms are closed just have kids ##lockdown ##gym ##havekids ##workout ##meettheleos

♬ original sound - J&T

«Ma ei ütle, et ma seda ei kahetse ja  et ma neid ei igatse. Aga see jutt, et Triinu Liis... see on täiesti üle igasuguste piiride läinud. Ma lõpuks ei vastanud enam kellelegi, sest ma olin kõigile 5000 korda vastanud. Nii palju live-e teinud, igale kirjale vastanud. Lõpuks tekib sul trots, see ei ole mugav asi, millest rääkida, sest ma ei pea loomade hülgamist õigeks ja ma ei ole uhke selle üle. Ilmselgelt teeb see mulle haiget.»

Triinu Liis väitis Instagrami-lugudes, et kaks päeva enne eelnevalt mainitud artiklit, lubas ta Pesaleidjale uue omaniku kontaktid saata. «Ma ei pea loomade ära andmist õigeks, aga ühtegi kassi ma tapnud ei ole. Kindlasti ma ei tunne uhkust selle üle, et kassid teises kodus on. Aga samas ma tean, et neil on seal hetkel oluliselt parem olla.»

«Ma ei tea, kuidas seda olukorda selles mõttes nagu lahendada, et Pesaleidjaga olen ma rääkinud. Mul on nagu kurb tunne selles osas, et loomulikult ma olen ära teeninunud, et loomad ei olnud elulõpuni ühe peremehe juures.»

«Ma ei oleks iial arvanud, et see asi selliseks kujuneb. Ma isegi ei tea, kuidas sellega toime tulla, seal ei ole midagi, mida ma rohkemat teha saaks ja mida inimesed minult ootavad. Kas avalikku vabandust, et ma leidsin neile uue kodu või...»

Triinu Liis rääkis Instagrami-lugude lõpus ka sellest, et ta ei tahtnud sellest üldse rääkida, sest ta ei taha oma jälgijatele näidata eeskuju, et loomade ära andmine on okei. «Absoluutselt ei ole, aga kassitapja ma ka ei ole. Mul on hea meel, et nad saavad pai ja kellelgi on nende jaoks aega.»

«Tol momendil, kui ma üksi olin, ma ei osanud tol hetkel midagi muud teha. Ma ei oska ennast paremini selgitada.»

Vahepeal oli suunamudijale saadetud sõnumeid, kus pakuti, et ta võiks uuel omanikul paluda kassidest pilti teha. «Vaadake, need ei ole enam minu kassid, mina ei saa dikteerida uuele omanikule, mida tema tegema peab ja ta ei ole selleks kohustatud. Ma võiksin sama hästi panna suvalise vana pildi kassides, kus nad koos magavad, aga ma ei tee seda. Ei ole minu võimsuses, et tehke nüüd pilt kassidest ja nüüd kõik on okei. See ei lahenda mitte midagi. Ma loodan, et inimesed saavad sellest ka aru.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles