KLÕPS Näitleja Saara Pius vahetas juuksevärvi: väike särts elus kohe juures

Elu24
Copy
Saara Pius saates «Hommik Anuga»
Saara Pius saates «Hommik Anuga» Foto: ETV

Näitleja Saara Pius on vahetanud juuksevärvi. Pius avaldas sotsiaalmeedias ka põhjuse, miks ta sellise värvimuutuse tegi.

«Blond mama läks ja gingerbrownish tuli,» kirjeldas Pius oma juuksevärvi muutust. Näitleja avaldas, et muutus sai tehtud filmirolli jaoks.

«Juba peagi hakkavad mul koguperefilmi «Tähtsad ninad» võtted, mis jõuab kinodesse järgmise aasta sügisel. Iseenesest oli vahva, et paluti värvimuutust. Väike särts elus kohe juures,» tunnistas näitleja rõõmsalt. 

Pius kiitis ka oma juuksurit ja tõdes, et on ise tulemusega väga rahul. «Sinu käe all tundsin end lihtsalt mega hästi, sest teadsin, et tulemus mulle meeldib!» 

Kommentaarides küsiti näitlejalt, kuidas lapsed juuksevärvi vahetusele reageerisid. «Eriti nagu ei saanud midagi aru,» naeris Pius. 

Uut juuksevärvi näed Piusi Instagrami postituse teisel fotol (liigu noolega paremale).

Koguperefilm «Tähtsad ninad» võtted, millega Pius peagi liitub, on juba käimas. Film räägib laste ja vanemate suhetest kaasaegse ja värske nurga alt.

Selles löövad näitlejatena kaasa Mattias Naan, Saara Pius, Mait Malmsten, Priit Loog, Lauri Nebel, Taavi Teplenkov, Kleer Maibaum-Vihmar, Janek Joost, Piret Simson, Tanja Mihhailova-Saar jt.

Peaosatäitjad valisid filmitegijad Nafta Filmist välja ligi tuhande lapse seast. Loe lähemalt, kes «Tähtsad ninad» peaosatäitjateks valiti, SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles