Miley Cyrus: ma olen Iron Maideni fänn!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve Harris ansamblist Iron Maiden
Steve Harris ansamblist Iron Maiden Foto: AFP / Scanpix

Popstaar Miley Cyrus ründas hiljutises sõnavõtus kriitikuid, kes nimetavad teda hevibändide T-särkide kandmise pärast «poosetajaks», kuna neiu on enda sõnul tõeline Iron Maideni fänn.

Viimastel kuudel on Cyrus ringi liikunud erinevate rokkbändide T-särkides ning hiljuti jäi ta fotograafide valvsa silma alla Iron Maideni särki kandes, kuid staar väidab, et on Briti metal-bändi suur austaja ega kanna rõivast vaid selleks, et lahedam välja näha, vahendab WENN.

«Ma usun, et te olete kõik näinud viimasel ajal mind Iron Maideni särgis ringi rokkimas ja ma tean, et osa inimesi ütleb: «Ah, ta on poosetaja» ja «Ainuke põhjus, miks ta Iron Maideni särki kannab, on see, et ta tahab olla rokkstaar»,» ütles Cyrus Youtube´i üles laetud videoklipis.

«Nii et Iron Maideni «Run To The Hills», «Fear of the Dark», «Running Free», need on kõik head laulud, kuulake neid. Nii et aitäh teile, aga mulle tõesti meeldib Iron Maiden.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles