PILDID Teletäht Eda-Liis Kanni uuel muskelautol on kohutav minevik

Elu24
Copy
Mustang oli puruks sõidetud.
Mustang oli puruks sõidetud. Foto: Bidfax.info

Haldo ostis naisele imelise kingi: kirsipunase kabriolett Mustangi. Kena ja särava poniauto minevikus on aga üks tõeliselt karm läbielamine.

Telenäo Eda-Liis Kannu sünnipäevakink oli sel aastal tõeliselt eriline. Nimelt veeres ta õuele võimas Ford Mustang. Kabriolettkerega poniauto oli abikaasa Haldo Oravase kingitus.

Kui värskemat Ameerika musklit võib ka Eestist osta, siis see 2013 mudel rändas kohale USAst. «See on toodud eelmisel aastal Ameerikast – võimas, sportlik ja edev ning ka 227 kilovatti on sportautole kohane,» tutvustas Oravase kingitust Kroonikale.

«Elu on täis õnnelikke hetki ja palju armastust!» rõõmustas ka Kann sotsiaalmeedias. Filmilikelt piltidelt paistab Mustang kui ideaalse ja heas korras suveautona.

Tume minevik

Hulga kirjumaks muutub asi aga siis, kui Mustangi kohta infot hakata otsima. Maanteeameti numbrimärgi kontroll tõendab, et masin pärineb tõesti USAst. Samuti paistab läbisõit väike - vaid 93 000 kilomeetrit.

Sealt nähtav VIN-kood toob aga lagedale Mustangi musta mineviku. Lihtsa googeldamise tulemusel võib näha, et alles 2019. aastal seisis poniauto väga katkisena Marylandis müügiplatsil. See müüdi ülesostjale vähem kui 1500 euro eest.

Mustang oli avarii teinud.
Mustang oli avarii teinud. Foto: Bidfax.info

Samaealiste autode turuhind on praegu Eestis 15 000 euro ringis. Mustangi oksjonile pannud kindlustusfirma piltidelt on näha selle toonane olukord: eesmine parem nurk oli rusudeks sõidetud.

Eesti tehnokontrollist on poniauto aga ilusti läbi läinud, seega võib parandustöö olla tõesti korralik. Samas ei vasta ARKi märgitud läbisõit tõele: 93 000 on miilides, reaalne seega 150 000 kilomeetri ringis. Mis pole ka halb.

Mustang oli avarii teinud.
Mustang oli avarii teinud. Foto: Bidfax.info

Pole teada, kas Oravase ostis auto selle minevikust teades või mitte. Moraal on aga ilmselge: isegi juhul, kui ei soovita autot ostes tasulisi autoajaloo raporteid osta, tasub VINi kasvõi googeldada.

Võtsime Oravasega ühendust, lisame tema kommentaari esimesel võimalusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles