SUUR PALJASTUS? ⟩ Desiree Mumm kummutab lapseootuskõlakad: nüüd võib need jutud maha matta

Elu24
Copy
Desiree Mumm
Desiree Mumm Foto: Desiree Mumm

Laulja ja sisulooja Desiree Mumm lubas eile oma jälgijatele üht põnevat paljastust. Uudist jagas ta täna oma sotsiaalmeedia kontodel. 

Desiree jagas eile TikTokis videot, milles võis märgata nelja sümbolit: beebikõhtu, kääre, autot ja maja. «Siin on neli pilti, kaks neist on seotud big reveal'iga (suure paljastusega – toim) ja kaks pole siis tegelikult kuidagi seotud,» sõnas ta.

Sisulooja jälgijad panid panused lapseootusele ja enamik neist paistis arvavat, et oodata on pisiperet. «Desiree on rase või on see clickbait?» laekus Elu24-le vihje. «Hästi paljud arvasid, et ma olen rase. Ma ei ole rase! Nüüd võib need jutud maha matta,» jutustas Desiree TikTokis. 

«BIG REVEAL. Värvisin juukseid ühe salajase projekti jaoks,» kirjutas ta Instagrami loos. Pildilt on näha, et heledapäisest Desireest on saanud brünett. 

Muuseas mainis ta ka ära, et kolis. «Kogu see kolimisprotsess on võtnud lihtsalt nii palju aega ja mul lihtsalt ei ole olnud võimalik postitada,» põhjendas ta eemalolekut. Desiree sõnul valmib tema uues kodus ka stuudio, kus ta huvilistele iluteenuseid pakkuma hakkab. «Aitäh teile kannatlikkuse eest!» lisas ta. 

Vaata pilte allpool!

Desiree Mumm tegi peale pikka pausi teatavaks, et värvis juukseid ja kolis.
Desiree Mumm tegi peale pikka pausi teatavaks, et värvis juukseid ja kolis. Foto: Desiree Mumm Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles