Kinodesse jõudnud uues «Suitsiidisalgas» naaseb ikoonilise Harley Quinni rollis Austraalia näitlejanna Margot Robbie, kelle tõus Hollywoodi tippu on olnud erakordselt lennukas. Praeguseks ka juba miljoneid liigutava filmiprodutsendina tegutseva staari ees paistavad olevat kõik teed valla – aga kust see rada algas? 

 

Margot Elise Robbie sündis 2. juulil 1990 Queenslandis asuvas, rahvastiku poolest Haapsalu mõõtu Dalby linnakeses šotlaste perre. Tema ema Sarie Kessler on füsioterapeut ja isa Doug pidas suhkruroofarmi. Tal on üks vanem õde ning kaks venda: üks noorem ja üks vanem. Kui Robbie oli viieaastane, läksid vanemad lahku ning lapsed jäid ema hoole alla, elades vanavanemate farmis.

Robbie oli energiline laps, kelles lõi näitlejapisik välja juba varakult. Nii jõudis ta välja tsirkusekooli, kus ta hakkas treenima akrobaadiks ning sai juba kaheksa-aastaselt diplomi trapetsiartistina. Näitlemisega tegelema hakates jäi tsirkus küll unarusse, kuid aastaid hiljem tuli kogemus kasuks just «Suitsiidisalga» filmide võtetel – on ju Harley Quinn olümpiavääriline võimleja ning akrobaat. 

Kommentaarid
Copy