Hiiumaa naised kutsusid praamiliikluse peremehe Taavi Aasa kohvile

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Parvlaeva Tõll parandustööd BLRTs. Pildil TS Laevade juhatuse esimees Indrek Randveer ja majandus- ja taristuminister Taavi Aas minemas Tõllu pardale.
 
Parvlaeva Tõll parandustööd BLRTs. Pildil TS Laevade juhatuse esimees Indrek Randveer ja majandus- ja taristuminister Taavi Aas minemas Tõllu pardale.  Foto: Mihkel Maripuu

Facebooki grupis «Hiiumaa heaks» ilutseb postitus, milles kutsutakse majandus- ja taristuministrit Taavi Aasa Hiiumaale kodukohvikute päevale. Samas vihjatakse, et praamile tuleks kiiresti koht ära bronnida, sest muidu peab pikalt järjekorras passima. 

Hiiumaa elanikud on praamiliikluse kaose tõttu aina rahulolematumad ja pettunud ka majandus- ja taristuministri Taavi Aasa töös.

Kuigi meedias on juba ilmunud häid uudiseid Tõllu peatsest naasmisest liinile, ei rahulda see Hiiumaa kodukohvikute päeva korraldajaid.

Hanna Haavapuu postitas Hiiumaa gruppi väga kauni kutse minister Aasale: «Minister Aas kiitis täna optimaalseid otsuseid ja valikuid. Otsustasime ta reedeks Hiiumaale külla kutsuda – kohvile ja koogile, kõik teised võivad ka tulla!»

Haavasalu ootab ministrit kodukohvikusse Onu Reinu Juures juba selle nädala reedeks. Samas vihjab ta, et 2. augustil oli hommikul kell pool seitse väljuvale Rohuküla-Heltermaa praamile alles veel vaid mõni vaba koht.

Minister Taavi Aasale mõeldud kutse Hiiumaa kodukohvikute päevale.
Minister Taavi Aasale mõeldud kutse Hiiumaa kodukohvikute päevale. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Kutsel lubatakse ministrihärrale lausa tasuta kohvi ning juurde on lisatud ka teemaviide #eiolejura, millega vihjatakse ilmselt Mailis Repsile.

Tundub, et hiidlastele naise kutse meeldib ning kommentaariumis jagatakse ministrile häid soovitusi, kuidas pikaks venival reisil vastu pidada. «Minister võiks palju head lugemist kaasa varuda, et sadamas igav ei hakkaks,» kommenteeris üks.

Elu24 küsis ka ministrilt, kas ta võtab hiidlaste kutse vastu, kuid siiani pole me vastust saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles