Brasiilia vutiässa Neymari ekskallim kostitas fänne ahvatleva pildiseeriaga

Elu24
Copy

Brasiilia vutiässa Neymari ekskallim, modell Natalia Barulich on napsanud sotsiaalmeedias endale juba ligi neli miljonit fänni. Hiljuti kostitas ta oma jälgijaid aga eriti ahvatleva pildiseeriaga.

Ameerikas sündinud ning Kuuba ja Horvaatia päritolu Natalia Barulich on 28-aastane modell, kellel on Instagramis 3,6 miljonit jälgijat, vahendab The Sun

Aeg-ajalt pesupilte postitav modell üllatas aga hiljuti oma fänne eriti paljastava pildiseeriaga. Natalia, kes oli parasjagu Kreekas, poseeris fotodel ihualasti. Tal oli peas suur õlgkübar, jalas kingad ja keha kaunistamas üksikud ehted.

Kuuest fotost koosnev pildiseeria on umbes päevaga kogunud ligi pool miljonit positiivset reaktsiooni, kõvasti rohkem, kui Natalia tavaliselt oma postitustele meeldimisi kogub.

Vaata pilte SIIN:

Natalia on tuntud ka kui Brasiilia vutiässa Neymari ekskallim. Kuulujutud nende armusuhte kohta said alguse 2020. aasta veebruaris, kuid tänaseks on nad lahku läinud, vahendab The Sun.

Suhe oli Briti meedia sõnul üsna kõmuline, kuna kuulujutud Nataliast ja jalgpallurist läksid liikvele vahetult pärast seda, kui modell läks lahku Kolumbia lauljast Malumast. Viimane kirjutas purunenud suhtest isegi laulu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles