Augusti alguses toimuma pidanud SUME suvekontserdid jäävad ära

MUSA portaal
Copy
Tänavuse SUME Festivali teine päev. Pilt on illustreeriv.
Tänavuse SUME Festivali teine päev. Pilt on illustreeriv. Foto: Gert Tali

SUME suvekontsertide raames pidi sel nädalavahetusel toimuma Pärnus Trad.Attack!-i kontsert ja järgmisel reedel Viimsis nublu akustiline kontsert koos erikülalisega Curly Strings, kuid need mõlemad jäävad ära. NOËPi erikontsert lükkub järgmisesse aastasse ning toimub 2022. aasta 6. augustil.

«Uuel nädalal terendavad piirangud seavad meid kontserdikorraldajana keerukasse olukorda, mistõttu peame paraku augusti alguses toimuma pidanud SUME Suvekontserdid ära jätma. Otsus ei tulnud kergelt, aga kui meie eesmärk on pakkuda terviklikku kontserdikogemust nii külastajatele kui artistidele, kus kõik end mõnusalt ja turvaliselt tunda saaksid, siis paraku praeguses olukorras on selle täitmine komplitseeritud,» kommenteerib SUME suvekontserte korraldanud agentuuri PS Music Events pressiesindaja Liisa Lahtmets.

«Oleme otsustanud edasi lükata või jätta ära kõik meie augustis toimuma pidanud kontserdid. Raske südamega tehtud otsus, aga hetkeolukorras kõige mõistlikum ning kasutame praegust kuu aja pikkust «pausi» selleks, et planeerida sügisesi sündmusi, kuhu pääseb koroonatõendi alusel,» lisab Lahtmets.

NOËPi 6. augustil toimuma pidanud erikontsert lükkub järgmisesse aastasse ja toimub 6. augustil 2022.

Juba soetatud kontserdipiletid kehtivad ka järgmisel aastal. Kui uus kuupäev ei sobi, on kuni 17. augustini võimalik Ticketeri ja Piletilevi pileteid tagastada. Lisainfo leiab SUME festivali kodulehelt SIIT.

7. augustil Pärnus Villa Ammende aias toimuma pidanud Trad.Attack!-i kontsert ning 13. augustil Viimsi vabaõhumuuseumis toimuma pidanud nublu akustiline kontsert koos erikülalisega Curly Strings jäävad ära.

Kõik Ticketerist ja Piletilevist soetatud piletid ostetakse tagasi ning piletisumma kantakse automaatselt 14 päeva jooksul kliendi kontole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles